Skip to main content

Laat u uw paarden graag in de wei lopen, maar ontbreekt er nog een stal? Wilt u die buitenstal zelf bouwen of laten bouwen? Bij Select Stallenbouw heeft u de keuze. Wij ontwerpen en produceren comfortabele en veilige onderkomens voor paarden, pony’s en andere dieren. Deze buitenstallen kunnen we leveren als zelfbouwpakket, maar u kunt de stal ook laten plaatsen door ons bouwteam. Met zorg en expertise kunnen wij het buitenverblijf voor uw paarden compleet naar wens maken!

Wat voor buitenstal wilt u bouwen voor uw paard?

 • Kant en klare buitenstal
 • Zelfbouwpakket buitenstal
 • Luxe buitenstal
 • Buitenstal op maat

Of u nu een eenvoudige schuilstal wil om een schuilplek te bieden tegen regen en zon, of de stal wil laten voorzien van wat extra luxe: bij Select Stallenbouw heeft u een ruime  keuze om uw wensen te realiseren. Voor de ervaren klusser die graag wil besparen, bieden wij het zelfbouw pakket aan. Daarbij leveren wij de onderdelen aan (panelen, deuren, dakplaten, hang- en sluitwerk) en u monteert de stal zelf. Laat u de stal liever zetten? Ons ervaren bouwteam zet de stal graag kant en klaar voor u neer!Aan de hand van wensen van onze klanten hebben we een aantal standaard modellen ontwikkeld. Heeft u speciale wensen? We kunnen de buitenstal ook compleet op maat maken!

buitenstal of schuilstal met paarden.

Waar moet u aan denken voor het bouwen van een buitenstal?

Buitenstallen voor paarden moeten aan een aantal eisen voldoen. Licht en ventilatie zijn heel belangrijk voor het welzijn van uw dieren; dat kan in een buitenstal vaak op een natuurlijke manier gerealiseerd worden. Daarnaast moet er uiteraard voldoende ruimte zijn voor alle paarden, en ook de veiligheid dient in orde te zijn. Daarom zijn de buitenstallen van Select Stallenbouw gebouwd met afgeronde randen en worden uisteeksels waaraan de dieren zich kunnen bezeren, vermeden.

Gemeentes stellen vaak ook eisen aan dit soort bouwwerken. Voor het bouwen van een buitenstal is vaak een vergunning vereist. Bij Select Stallenbouw krijgt u de bouwtekeningen gratis aangeleverd zodat u deze kunt overleggen bij het aanvragen van de vergunning.

Buitenstallen van de beste kwaliteit

Door het gebruik van sterke materialen in combinatie met specialisme en aandacht voor het bouwen van een buitenstal voor uw paard, kunnen wij garanderen dat onze paardenstallen jarenlang meegaan. Zo is al het hang- en sluitwerk gemaakt van gegalvaniseerd metaal en alle voor- en zijwanden worden gemaakt van duurzaam materiaal, zodat uw stal tot wel tientallenjaren meegaat. We gaan graag met u in overleg over de afmetingen van de stal en de wensen die u heeft met betrekking tot de buitenstal.

Meer informatie en contact

Sinds 1997 bouwen wij voor onze klanten en relaties de meest uiteenlopende buitenstallen voor paarden en andere dieren. Select stallenbouw heeft dan ook veel kennis van zaken en zal ook met u meedenken waar nodig. Onder “stalopbouw” kunt u verschillende gerealiseerde projecten van ons bekijken. Wellicht doet u er al inspiratie op voor het bouwen van uw eigen buitenstal. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor uw ideale buitenstal. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen voor vragen!

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.