Skip to main content

U wilt een buitenstal voor uw paard bouwen?

Eindelijk dat mooi stukje weide gekocht voor u paard en u wilt hierop een buitenstal bouwen? U wilt graag een comfortabel en veilig onderkomen bouwen voor uw geliefde paard? Dan bent u bij Select stallenbouw aan het juiste adres. Wij bouwen onze verblijven met zorg voor uw paard of paarden.

Welke buitenstal wilt u bouwen voor uw paard?

 • Kant en klare buitenstal
 • Zelfbouwpakket buitenstal
 • Luxe buitenstal
 • Buitenstal op maat

Voldoende keuze om uw wensen te realiseren. Voor de ervaren klusser bieden wij het zelfbouw pakket aan. Select stallenbouw kijkt samen met u naar uw wensen en die realiseren wij via een op maat gemaakte buitenstal.

Waar moet ik aan denken voor het bouwen van een buitenstal?

Buitenstallen voor paarden moeten aan een aantal eisen voldoen. Denk aan licht en ventilatie! Ventileren kan op een natuurlijke manier of met behulp van ventilatoren. Biedt de buitenstal voldoende ruimte voor uw paard? Is er het juiste klimaat? Een slecht klimaat kan veel ziektes veroorzaken. Ook licht is een onderdeel van een goed klimaat. Met voldoende ramen kunt u zorgen dat daglicht binnen komt in uw buitenstal. Tevens kunnen gemeenten eisen stellen voor het bouwen van een buitenstal. Daarom is het altijd beter om u vooraf hierin te laten informeren.

Buitenstallen van de beste kwaliteit

Door het gebruik van sterke materialen in combinatie met specialisme en aandacht voor het bouwen van een buitenstal voor uw paard, kunnen wij garanderen dat onze paardenstallen jarenlang mee gaan.

Hoort u vaak uw paarden hinniken? Dan is dat meestal een teken van verveling en dan heeft uw paard zin om naar buiten toe te gaan. Omdat paarden meestal de meeste tijd doorbrengen in hun stal is het van groot belang dat deze van een goede kwaliteit is. Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing voor uw paarden. Daarom is het bij ons ook mogelijk te kiezen uit verschillende soorten en maten voor uw paardenstallen.

Wilt u bijvoorbeeld een buitenbox met of zonder looppad of wilt u een houten paardenstal laten bouwen? Dat is bij select-stallenbouw allemaal mogelijk.

Wij denken met u mee als u een buitenstal gaat bouwen voor uw paard.

Sinds 1997 bouwen wij voor onze klanten en relaties de meest uiteenlopende buitenstallen voor paarden-en dierenverblijven. Select stallenbouw heeft natuurlijk veel kennis van zaken en zal ook met u meedenken waar nodig. Wij realiseren ook grote projecten die u kunt bekijken via onze website. In onze fotogalerij vind u onze bouwwerken en vind u inspiratie voor u eigen buitenstal. Mocht u vragen hebben? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons om uw wensen door te spreken. U kunt ook via onze website een offerte aanvragen. Tot dan.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!