Skip to main content

Voor de vervaardiging van luxe paardenboxen bent u aan het juiste adres bij Select Stallenbouw. Uw paard verdient veiligheid én comfort. Als uw rijdier zich veilig en comfortabel voelt, zal het ook graag met u meewerken. Het maakt niet uit of het nu om bosritten, dressuur of springen gaat. Een tevreden paard gaat graag met u mee. Alleen daarom al wilt u toch hét beste voor uw paard? Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor paardenboxen en complete paardenstallen.  Wij voorzien u graag van passend advies, zodat uw paard binnenkort in een veilige én luxe paardenbox staat.

Een geïsoleerde paardenstal buiten

Een belangrijk aspect bij de oplevering van een paardenbox of -stal is de veiligheid. Zo dient het bouwwerk veilig te zijn voor zowel het rijdier als de verzorger. Wat verder heel belangrijk is voor een een paardenstal is de mate van isolatie. Indien een stal geïsoleerd wordt, blijft het koeler in de zomer en warmer in de winter. Zo heeft u paard een prettige leefomgeving. Geeft u Select Stallenbouw de opdracht voor het bouwen van een luxe paardenbox? Dan kunt u rekenen op het gebruik van dé beste materialen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

 • Binnenwanden bekleed met multiplex;
 • Buitenwanden voorzien van geïmpregneerd hout;
 • Balken tussen binnen- en buitenwanden om doorslaan te voorkomen;
 • IJzersterke uitvoering van hang- en sluitwerk.

Bovendien worden eventuele details niet vergeten. Gedacht kan worden aan perfect afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden. Dit zorgt ervoor dat uw rijdier zich te allen tijde in een veilige, luxe paardenbox bevindt en zich niet kan verwonden aan scherpe randen of hoeken.

Paardenbox ontwerpen én bouwen op maat

Als sinds 1997 staan wij voor de vervaardiging van luxe paardenboxen en hondenkennels. U kunt bij ons rekenen op een snelle oplevering, een professioneel bouwteam én scherpe prijzen. Omdat wij de ontwerpen die wij maken zelf produceren en bouwen, kunnen wij efficiënt werken en betaalt u de beste prijs. Kortom, een luxe paardenbox of -stal laat u bouwen door Select Stallenbouw!

Luxe paardenboxen

U wilt het allerbeste voor uw paard, en dat willen wij ook. Bij ons kunt u kiezen uit een aantal standaardmodellen, zoals de Texas-stal, de stal met Zadeldak, de Dallas-stal en de stal met Lessenaarsdak. We kunnen aanpassingen uitvoeren aan die standaard modellen, maar we kunnen ook een stal geheel voor u op maat maken. Wilt u graag extra ruime boxen, met tralies in de tussenwanden zodat uw paard kan communiceren met andere paarden in de stal? Wilt u extra brede doorgangen zodat de paardenboxen eenvoudig machinaal schoongemaakt kunnen worden? Standaard worden onze binnenwanden uitgevoerd met het superstevige multiplex, maar als u graag betonplex heeft, dan kunnen wij dat voor een bedrag van slechts €75 per stal voor u realiseren. U verkrijgt daarmee een nog wat luxere paardenbox, die mooi glad is afgewerkt met een laagje epoxy, voor een betere vochtbestendigheid.

Wat uw wensen ook zijn, bespreek ze met ons. Zo kunnen we samen tot een ontwerp komen en een prachtige, praktische paardenstal voor u maken, mét luxe paardenboxen.

Offerte aanvragen voor luxe paardenbox

Overtuigd? Vraag een offerte aan. Wilt u eerst meer inzicht in de mogelijkheden? Bekijk diverse opgeleverde projecten in onze portfolio. Daar ziet u onze uitgevoerde projecten in opbouw en het eindresultaat. Eveneens kunt u een impressie van de mogelijkheden verkrijgen door een bezoekje aan onze Facebookpagina te brengen. Overtuig uzelf van de kwaliteit en uitvoering van de luxe paardenboxen en –stallen die door ons gebouwd worden. Uiteraard kunt u ook voor de mogelijkheden contact met ons opnemen of een afspraak maken met één van onze medewerkers. Select Stallenbouw: voor een luxe paardenbox bij u thuis.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.