Skip to main content

Een topkwaliteit paardenstal voor een scherpe prijs: Select Stallenbouw uit Wijchen is dé specialist op het gebied van paardenstallen in de provincie Gelderland. Gedreven door vakmanschap bouwen wij een paardenstal van de hoogste kwaliteit, volledig conform uw wensen. Omdat wij alles in eigen beheer kunnen maken en aanpassen zijn de levertijden kort en kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden. Zelfbouw of gezet door ons: het is allemaal mogelijk!

Uw paardenstal in Gelderland, gemaakt van kwaliteitsmateriaal

Select Stallenbouw staat voor het opleveren van kant en klare paardenstallen. Wij staan garant voor het bouwwerk van A tot Z: het ontwerp, de productie, de levering en de uiteindelijke montage. U kiest bij ons voor het volgende:

 • Een snelle levering bij u op locatie in Gelderland;
 • Topkwaliteit materialen;
 • Montage en bouw door eigen bouwteam óf:
 • Levering als zelfbouwpakket.

Materiaal voor uw paardenstal in Gelderland

Het basismateriaal dat wij voor uw paardenstal gebruiken is hout. Het hout van de buitenwanden is geïmpregneerd en voor de binnenwanden wordt multiplex gebruikt of, tegen een kleine meerprijs, betonplex. Om doorslaan te voorkomen worden er balken aangebracht aangebracht tussen de binnen- en buitenwanden. Tot slot is het hang- en sluitwerk zwaar uitgevoerd in gegalvaniseerd metaal. Kortom: kwaliteit gegarandeerd.

Comfort en veiligheid voor u en uw paarden staan centraal bij het ontwerp van uw stal. Licht en lucht zijn daarbij belangrijke elementen voor een comfortabel dierenverblijf. Wij houden daarom rekening met alle details, zodat uw paard het aan niks zal ontbreken. Door de gebruikte materialen zorgen wij ervoor dat uw paardenstal met relatief weinig onderhoud er nog jaren als gloednieuw uitziet.

Contacteer Select Stallenbouw

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op en ga vrijblijvend het gesprek aan. Wij vertellen u dan graag alles over alle mogelijkheden voor uw nieuwe paardenstal in Gelderland. Een kleine impressie van gerealiseerde paardenstallen vindt u in onze portfolio. Wij laten graag aan u zien dat u voor de bouw van uw nieuwe paardenstal bij Select Stallenbouw moet zijn.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.