Skip to main content

Een topkwaliteit paardenstal voor een scherpe prijs, Select Stallenbouw is úw specialist op het gebied van paardenstallen in de provincie Gelderland. Gedreven door vakmanschap bouwen wij een paardenstal van de hoogste kwaliteit, volledig conform uw wensen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor passend advies. Wij voorzien u graag van meer informatie voor het bouwen van dé perfecte paardenstal in omgeving Gelderland.

Kant en klaar, conform wens

Select Stallenbouw staat voor het opleveren van kant en klare paardenstallen. Wij staan garant voor het bouwwerk van A tot Z. Dit omslaat zowel ontwerp, levering als montage. U kiest bij ons voor het volgende:

  • Een snelle levering bij u op locatie in Gelderland;
  • Topkwaliteit materialen;
  • Optioneel: montage en bouw door eigen bouwteam.

Een houten paardenstal op maat

Wij gebruiken hout voor de vervaardiging van uw paardenstal. Zo zijn de buitenwanden gemaakt van geïmpregneerd hout. Verder wordt multiplex voor de binnenwanden gebruikt. Om doorslaan te voorkomen, worden er balken aangebracht aangebracht tussen de binnen- en buitenwanden. Tot slot is het hang- en sluitwerk zwaar uitgevoerd. Kortom: kwaliteit gegarandeerd.

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan comfort en veiligheid centraal. Licht en lucht zijn derhalve belangrijke begrippen. Wij houden daarom rekening met alle details, zodat uw paard het aan niks zal ontbreken. Tevens zorgen wij ervoor dat uw paardenstal met relatief weinig onderhoud er nog jaren als gloednieuw uitziet.

Contacteer Select Stallenbouw

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga vrijblijvend het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van uw nieuwe paardenstal in Gelderland. Een kleine impressie van gerealiseerde paardenstallen vindt u in onze portfolio. Wij laten graag aan u zien dat u voor de bouw van uw nieuwe paardenstal bij Select Stallenbouw moet zijn.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!