Skip to main content

Wilt u een paardenstal bouwen en bent u benieuwd naar de kosten? Select Stallenbouw is bij uitstek geschikt voor het ontwerpen, produceren én monteren van paardenstallen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Conform uw wensen wordt er een representatieve paardenstal gebouwd.

Paardenstal laten bouwen

U wilt een paardenstal laten bouwen? Select Stallenbouw is uw specialist voor het bouwen van een nieuw verblijf voor uw paard. Wij bouwen op maat, denken met u mee en spelen in op uw wensen. Door onze passie van het bouwen van de perfecte paardenstal hebben we al vele wensen mogen waarmaken. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u alle mogelijkheden horen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en staan ervoor om samen uw paardenstal naar eigen smaak te bouwen.

De beste materialen

Wanneer u uw ideale paardenstal door ons laat bouwen, gebruiken wij alleen de beste materialen. Zo mag u ervan uit gaan dat uw stal met minimaal onderhoud er nog jaren als nieuw uit zal zien en u er nog heel lang gebruik van kunt maken. Het hout dat wij gebruiken voor de buitenwanden is bijvoorbeeld geïmpregneerd en daken zijn gemaakt van asbestvrije golfplaten. We maken altijd gebruik van zwaar hang- en sluitwerk en het is standaard gegalvaniseerd.

De binnenwanden worden doorgaans bekleed met eersteklas multiplex: houten platen die opgebouwd zijn uit meerdere lagen fineer die kruislings op elkaar verlijmd zijn. Geeft u de voorkeur aan het hardere betonplex? Deze platen zijn voorzien van een extra harde epoxylaag. Daardoor zijn ze waterdicht en hebben ze een mooie, gladde afwerking. Voor een afwerking met betonplex is de meerprijs €75 per stal.

Uw persoonlijke wensen verwerkt in de paardenstal

Een paardenstal bouwen kan op verschillende manieren, in een losstaand gebouw of in combinatie met een rijhal overkapping. Bij een complete nieuwbouw wordt vaak gekozen voor alles in één, echter bij een reeds overdekte rijbak wordt vaak gekozen voor een apart gebouw. U kunt bij ons terecht voor een paardenstal met enkele boxen tot zeer grote paardenstallen, en wij kunnen u adviseren over de inrichting. Ook kunnen we u indelingen en foto’s van reeds bestaande gebouwen laten zien. Wij vinden het belangrijk dat u blij bent met het werk dat wij leveren. Daarom vinden wij het belangrijk dat uw paardenstal naar uw eigen smaak is. Wij van Select Stallenbouw helpen u graag met het bouwen van de stal, maken u wegwijs voor de beste opties en verwerken uw wensen in uw unieke paardenstal.

Standaard modellen

Naast de mogelijkheid voor het ontwerp van een paardenstal op maat, hebben wij ook een aantal standaard modellen in ons assortiment. Deze kant en klare bouwpakketten zijn zeer geschikt om zelf bij u thuis te monteren. Laat u de stal toch liever door ons bouwen? Ook de standaard modellen komen wij graag voor u in elkaar zetten.

Vragen? Bel gerust

Een paardenstal bouwen bij Select Stallenbouw betekent goede prijs en kwaliteit, kennis van zaken en “Bouwen met Vertrouwen”. Ons team staat voor u klaar om u te woord te staan met al uw vragen. Bel dus vrijblijvend voor vragen en/of de mogelijkheden naar 024-6455655 of stuur een mailtje naar info@select-stallenbouw.nl. Ook kunt u snel online een offerte aanvragen. Wij heten u van harte welkom bij Select Stallenbouw!

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.