Skip to main content

Select Stallenbouw realiseert uw paardenstal van A tot Z in Drenthe. Benieuwd? Bekijk dan onze standaard modellen in de catalogus onder paardenstallen. Wilt u liever een paardenstal laten bouwen, volledig conform uw wensen en voorkeuren? Geef ons een belletje op telefoonnummer: +31(0)24-6455655 voor meer informatie. Met een luisterend oor staan wij voor u paraat, zodat een prachtige paardenstal naar wens wordt gebouwd.

Wij beschikken over een professioneel bouwteam

In de provincie Drenthe worden wij regelmatig ingeschakeld als expert op het gebied van stallenbouw. Kiest u voor Select Stallenbouw? Dan verkrijgt u het volgende:

  • Alles onder één dak, van ontwerp tot oplevering;
  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Snelle én betrouwbare levertijden.

Wij maken géén onderscheid tussen onze projecten. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel standaard modellen bouwwerken als maatwerk. Wel kunt u te allen tijde rekenen op kwaliteit, flexibiliteit én een persoonlijk advies. Kortom, Select Stallenbouw is dé specialist voor uw nieuwe stal in Drenthe.

Bekijk onze gerealiseerde houten bouwwerken

Al sinds 1997 vervaardigen wij prachtige paardenstallen, hondenkennels en dierenverblijven. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor loopstallen én voor- & zijwanden. Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Neem dan een kijkje onder portfolio voor een overzicht van gerealiseerde projecten. Verder ontleent onze pagina op Facebook zich uitstekend voor een impressie van de mogelijkheden. Ongetwijfeld dat u inspiratie voor uw project opdoet door een kijkje te nemen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u passend advies voor uw nieuwe stal? Laat onze specialisten met u meedenken, wij realiseren uw bouwproject van A tot Z in Drenthe. Samen zorgen we ervoor dat het uw rijdier aan niets zal ontbreken.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.