Skip to main content

Alpaca’s staan graag buiten, maar toch vinden ze het prettig om af en toe te schuilen. In de zomer schuilen ze op hete dagen graag tegen de zon, en in de winter vinden ze het fijn om af en toe droog te staan. Bij Select Stallenbouw kunt u terecht om een mooie en comfortabele alpacastal te kopen voor uw dieren, tegen een scherpe prijs. Naast alpacaverblijven kunt u bij ons ook terecht voor o.a.:

Alpacastal kopen op maat

Wij ontwerpen en bouwen uw alpacastal compleet op maat. Natuurlijk houden wij rekening met het aantal dieren dat van het verblijf gebruik maakt, maar ook met vele andere wensen die u eventueel heeft. Denk bijvoorbeeld aan een ruimte waar de kersverse alpaca-moeder apart kan staan met haar pasgeboren cria, of een quarantaineverblijf voor zieke of net aangekomen alpaca’s. Wilt u er graag een afsluitbare opslagruimte bij, bijvoorbeeld voor voer? Ook daar kunnen wij bij Select Stallenbouw voor zorgen.

De beste materialen

De stal die u koopt voor uw alpaca’s moet niet alleen comfortabel zijn, maar natuurlijk ook veilig. Het materiaal dat wij gebruiken voor de alpacaverblijven is dan ook zeer stevig en van uitstekende kwaliteit. Denk daarbij aan:

  • Zwaar gegalvaniseerd hang- en sluitwerk;
  • Stevige bekleding van de binnenwanden;
  • Strak afgewerkte lasnaden, zodat uw dieren zich hieraan niet kunnen bezeren.

Als de stal eenmaal staat, kunt u deze zelf nog wat comfortabeler maken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de vloer niet te glad is, zodat de alpaca’s niet uitglijden. Dit is op te lossen met stro, wat ook hygiënischer is i.v.m. eventuele uitwerpselen.

Meer informatie over het kopen van een alpacastal

Wij informeren u graag over de aanschaf van een alpacastal, en waaraan zo’n verblijf aan moet voldoen. Heeft u dus vragen? Wilt u een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op met ons. U kunt ons telefonisch bereiken, maar u kunt ook eenvoudig gebruik maken van ons contactformulier.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.