Skip to main content

Wilt u graag een dierenverblijf laten bouwen? Select Stallenbouw helpt u graag verder. Door de jaren heen hebben wij al vele dierenverblijven mogen bouwen, volledig op maat. U kunt dan onder andere denken aan geitenverblijven, alpacaverblijven en paardenverblijven. Bij interesse verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken vervolgens gericht met u mee.

Dierenverblijven op maat

Dierenverblijven op maat of als standaardbouwpakket? Al onze dierenverblijven maken we met oog voor dierenwelzijn. Want wat is er nu leuker dan tevreden dieren die rondlopen op uw erf? Blij springende geitjes in de wei? Of vrolijke paarden in de wei. Onze specialisten denken graag met u mee voor de beste oplossingen voor uw dieren. Wij onderscheiden ons door de uitstekende kwaliteit, praktisch design en lange levensduur van onze dierenverblijven. Wij letten op kleine details, handige extra’s en de juiste gebruiksvriendelijkheid. Dit zorgt ervoor dat u uw huisdier een fijn verblijf kunt geven.

Een passend verblijf voor ieder dier

Dieren brengen uw tuin tot leven. En u wilt natuurlijk het beste voor uw dieren. Een fijn hok, ruime stal of veilige ren. Ieder dier heeft andere behoeften en dat vraagt om een passend verblijf. Wij maken de volgende dierenverblijven op maat: hondenkennels, geitenstallen, alpacaverblijven en paardenstallen.

Zelf plaatsen of laten plaatsen

Bij Select Stallenbouw kunt u kiezen voor kant-en-klare zelfbouwpakketten. Voor elke diersoort zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u in de categorie paardenstallen kiezen uit verschillende modellen, zoals model Texas, model Zadeldak en model Lessenaarsdak, maar ook voor een hondenkennel zijn er een aantal varianten beschikbaar voor een zelfbouwpakket. Een ervaren klusser kan de kennels prima zelf plaatsen. Laat u de plaatsing liever aan ons over? Ons eigen bouwteam komt graag bij u langs om uw dierenverblijf bij u te plaatsen.

Wilt u liever een dierenverblijf op maat, geheel naar uw eigen wensen en de behoeften van uw dieren? Wij ontwerpen, produceren én bouwen uw ideale dierenverblijf. Neem contact met ons op en samen gaan we in overleg over uw wensen, zodat we samen tot uw perfecte ontwerp kunnen komen.

Dierenverblijf plaatsen? Hier moet u op letten

Gaat u een op maat gemaakt dierenverblijf plaatsen? Afhankelijk van het soort dier waarvoor u het plaatst, zal het verblijf aan bepaalde eisen moeten voldoen. Voor elk dierenverblijf geldt dat er voldoende leefruimte en comfort voor het dier moet zijn. Dit verhoogt het dierenwelzijn. Een paard bijvoorbeeld, moet genoeg ruimte hebben om in de box te kunnen draaien. Een te kleine box kan ervoor zorgen dat het dier klem komt te zitten. Wanneer u een hondenkennel bij ons koopt, houden we ook rekening met de grootte van uw dier. Het is belangrijk dat uw hond wat op en neer kan lopen.

Het materiaal waarvan de dierenverblijven gemaakt zijn, voldoet ook aan de hoogste veiligheidseisen. Zo zijn er geen scherpe randen of uitsteeksels in de paardenstallen aanwezig: alle randen zijn mooi afgewerkt zodat uw paard zich er niet aan kan bezeren. Onze hondenkennels worden altijd van een betonnen of een kunststof fundering voorzien zodat optrekkend vocht geen kans krijgt. De mogelijkheden van onze dierenverblijven op maat zijn verder eindeloos. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Geitenstallen

Geiten zijn grappige, vriendelijke dieren. U wilt natuurlijk het beste voor ze. Daarom kiest u voor Select Stallenbouw. Wij gebruiken alleen het beste materiaal voor de bouw van geitenverblijven. Zo zorgen bijvoorbeeld de glad afgewerkte binnenwanden ervoor dat de geiten zich niet bezeren.

Lees meer...

Alpacaverblijven

Ook indien u op zoek bent naar geschikte alpacaverblijven, bent u bij Select Stallenbouw aan het goede adres. Hoewel alpaca’s uitstekend bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden, schuilen ze in de zomer graag tegen de hitte en in de winter tegen de regen en de wind.

Lees meer...
paardenstal

Paardenstallen

Ook als u een paardenstal wilt, bent u bij select-stallenbouw aan het juiste adres. Of u nu kiest voor een systeemstal, volledig afgesloten stal of stal met een overstek, bij ons bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit stallen. Wij bieden u de beste oplossing voor uw paarden.

Lees meer...

Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!