Skip to main content

Wilt u graag een dierenverblijf laten bouwen? Select Stallenbouw helpt u graag verder. Door de jaren heen hebben wij al vele dierenverblijven mogen bouwen, volledig op maat. U kunt dan onder andere denken aan geitenverblijven, alpacaverblijven en paardenverblijven. Bij interesse verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken vervolgens gericht met u mee.

Dierenverblijven op maat

Wilt u uw dierenverblijf op maat of als standaardbouwpakket? Waar u ook voor kiest, al onze dierenverblijven maken we met oog voor dierenwelzijn. Dat betekent dat we niet alleen zorgen dat de stal of kennel veilig is, maar ook comfortabel voor de dieren die erin verblijven en hun verzorgers. Onze specialisten denken dan ook graag met u mee voor de beste oplossingen voor uw dieren. Reken bij Select Stallenbouw dus op uitstekende kwaliteit, praktisch design en lange levensduur van uw dierenverblijf. De afwerking zit hem ook in de kleine details, handige extra’s en de juiste gebruiksvriendelijkheid. Dit zorgt ervoor dat u uw huisdier een fijn verblijf kunt geven.

Passende dierenverblijven voor uw dieren

Elke dierenhouder wil het beste voor zijn dieren. Dat betekent een fijn hok, een ruime stal of een veilige en comfortabele kennel. Ieder dier heeft natuurlijk andere behoeften en dat vraagt om een verblijf op maat. Wij maken de volgende dierenverblijven op maat:

  • hondenkennels;
  • geitenstallen;
  • alpacaverblijven;
  • paardenstallen.

Zelf plaatsen of laten plaatsen

Bij Select Stallenbouw kunt u kiezen voor kant-en-klare zelfbouwpakketten. Voor elke diersoort zijn er daarin verschillende mogelijkheden. Zo kunt u in de categorie paardenstallen kiezen uit verschillende modellen, zoals model Texas, model Zadeldak en model Lessenaarsdak. Ook hondenkennels zijn in een aantal varianten beschikbaar voor een zelfbouwpakket. Een ervaren klusser kan deze dierenverblijven prima zelf plaatsen. Laat u dat liever aan ons over? Ons eigen bouwteam komt graag bij u langs om uw dierenverblijf bij u te plaatsen.

Wilt u liever een dierenverblijf op maat, geheel naar uw eigen wensen en de behoeften van uw dieren? Dan ontwerpen, produceren en bouwen wij graag uw ideale dierenverblijf. Neem contact met ons op, dan gaan we samen in overleg over uw wensen voor het ideale ontwerp.

Dierenverblijf plaatsen? Hier moet u op letten

Gaat u een op maat gemaakt dierenverblijf plaatsen? Dan zijn er altijd bepaalde eisen waaraan het bouwwerk moet voldoen. Voor elk dierenverblijf geldt bijvoorbeeld dat er voldoende leefruimte en comfort voor het dier (of de dieren) moet zijn. Deze eisen zijn gesteld met het oog op dierenwelzijn. Een paard bijvoorbeeld, moet genoeg ruimte hebben om in de box te kunnen draaien. Een te kleine box kan ervoor zorgen dat het dier klem komt te zitten. Wanneer u een hondenkennel bij ons koopt, houden we ook rekening met de grootte van uw dier. Het is namelijk belangrijk dat uw hond wat op en neer kan lopen.

Het materiaal waarvan de dierenverblijven gemaakt zijn, voldoet ook aan de hoogste veiligheidseisen. Zo zijn er geen scherpe randen of uitsteeksels in de paardenstallen aanwezig: alle randen zijn mooi afgewerkt zodat uw paard zich er niet aan kan bezeren. Daarnaast worden onze hondenkennels altijd van een betonnen of een kunststof fundering voorzien, zodat optrekkend vocht geen kans krijgt.

Contact

De mogelijkheden van onze dierenverblijven op maat zijn verder eindeloos. Heeft u vragen over al die mogelijkheden of bent u geïnteresseerd in een offerte? Neem dan contact met ons op.

Geitenstallen

Geiten zijn grappige, vriendelijke dieren. U wilt natuurlijk het beste voor ze. Daarom kiest u voor Select Stallenbouw. Wij gebruiken alleen het beste materiaal voor de bouw van geitenverblijven. Zo zorgen bijvoorbeeld de glad afgewerkte binnenwanden ervoor dat de geiten zich niet bezeren.

Lees meer...

Alpacaverblijven

Ook indien u op zoek bent naar geschikte alpacaverblijven, bent u bij Select Stallenbouw aan het goede adres. Hoewel alpaca’s uitstekend bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden, schuilen ze in de zomer graag tegen de hitte en in de winter tegen de regen en de wind.

Lees meer...
paardenstal

Paardenstallen

Ook als u een paardenstal wilt, bent u bij select-stallenbouw aan het juiste adres. Of u nu kiest voor een systeemstal, volledig afgesloten stal of stal met een overstek, bij ons bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit stallen. Wij bieden u de beste oplossing voor uw paarden.

Lees meer...

Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!