Wilt u een dierenverblijf laten bouwen? Select Stallenbouw helpt u graag. Door de jaren heen hebben wij al vele dierenverblijven mogen bouwen, volledig op maat. U kunt dan onder andere denken aan geitenverblijven en alpacaverblijven. Bij interesse verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken vervolgens gericht met u mee.

Dierenverblijven op maat

Dierenverblijven op maat of als standaardbouwpakket? Al onze dierenverblijven maken we met oog voor dierenwelzijn. Want wat is er nu leuker dan tevreden alpaca’s op je erf? Blij springende geitjes in de wei? Of vrolijke paarden in de wei

Een passend verblijf voor ieder dier

Dieren brengen je tuin tot leven. En jij wilt het beste voor je dieren. Een fijn hok, ruime stal of veilige ren. Ieder dier heeft andere behoeften en dat vraagt om een passend verblijf. Wij maken de volgende dierenverblijven op maat: hondenkennels, geitenstallen, alpacaverblijven en paardenstallen.

Geitenverblijven

Geiten zijn grappige, vriendelijke dieren. U wilt natuurlijk het beste voor ze. Daarom kiest u voor Select Stallenbouw. Wij gebruiken alleen het beste materiaal voor de bouw van geitenverblijven. Zo zorgen bijvoorbeeld de glad afgewerkte binnenwanden ervoor dat de geiten zich niet bezeren.

Lees meer...

Alpacaverblijven

Ook indien u op zoek bent naar geschikte alpacaverblijven, bent u bij Select Stallenbouw aan het goede adres. Hoewel alpaca’s uitstekend bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden, schuilen ze in de zomer graag tegen de hitte en in de winter tegen de regen en de wind.

Lees meer...

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!