Alpacaverblijven

Ook indien u op zoek bent naar geschikte alpacaverblijven, bent u bij Select Stallenbouw aan het goede adres. Hoewel alpaca’s uitstekend bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden, schuilen ze in de zomer graag tegen de hitte en in de winter tegen de regen en de wind.

Uw wensen staan voorop!

Bij Select Stallenbouw ontwerpen we alpacaverblijven geheel naar wens van de klant. Of u nu een verblijf wenst bestaande uit één ruimte en daarnaast een aparte ruimte wilt hebben om dieren in quarantaine te kunnen zetten, Select Stallenbouw kan het realiseren. Uiteraard worden alleen de beste materialen gebruikt. Ook aan de veiligheid van mens en dier wordt gedacht. Denk daarbij aan:

  • Strak afgewerkte lasnaden;
  • Zwaar gegalvaniseerd hang- en sluitwerk;
  • Standaard bekleding van de binnenwanden.

Door het gebruik van geïmpregneerde buitenwanden blijft uw alpacaverblijf er jarenlang als nieuw uitzien.

Select Stallenbouw: de vele mogelijkheden

Wilt u graag een extra ruimte aan het verblijf om bijvoorbeeld voer op te slaan? Ook dat is mogelijk bij Select Stallenbouw. U kunt het alpacaverblijf uitbreiden met een opslagruimte die uiteraard afsluitbaar is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Direct een offerte aanvragen!

Uiteraard kunt u via het contactformulier direct een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen naar aanleiding van uw bezoek aan onze website? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch of per e-mail. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag direct een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!