Skip to main content

Indien u op zoek bent naar een geschikt alpacaverblijf, dan bent u bij Select Stallenbouw aan het goede adres. Hoewel alpaca’s uitstekend bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden, schuilen ze in de zomer graag voor de hitte en in de winter voor de regen en de wind. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor onze alpacaverblijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een alpaca stal compleet naar wens

Bij Select Stallenbouw ontwerpen wij alpacaverblijven geheel naar wens van de klant. Hoewel alpaca’s graag buiten staan, hebben ze in de stal wel een bepaalde ruimte voor zichzelf nodig. Dat is minimaal 2 m²; in de winter is zelfs wat meer ruimte aan te bevelen, wanneer ze er wat meer tijd in doorbrengen. Ook is het normaalgesproken niet nodig om de ruimte afsluitbaar te maken, maar in sommige omstandigheden is dat wel wenselijk. Uiteindelijk is het allemaal een kwestie van persoonlijke voorkeur. Daarom passen wij het ontwerp van de alpacastal helemaal aan uw wensen aan.

Uiteraard worden voor de bouw van onze alpacaverblijven alleen de beste materialen gebruikt. Ook aan de veiligheid van mens en dier wordt gedacht. Denk daarbij aan:

  • Strak afgewerkte lasnaden;
  • Zwaar gegalvaniseerd hang- en sluitwerk;
  • Standaard bekleding van de binnenwanden.

Door het gebruik van geïmpregneerde buitenwanden, blijft uw alpacaverblijf er jarenlang als nieuw uitzien.

De vele mogelijkheden voor een alpaca stal

We kunnen uw alpaca stal of alpaca hok aanpassen aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een extra ruimte aan het verblijf om bijvoorbeeld voer op te slaan? Of een quarantaineruimte om eventueel alpaca’s apart te zetten? Dit is allemaal mogelijk bij Select Stallenbouw. U kunt het alpacaverblijf ook uitbreiden met een opslagruimte die afsluitbaar is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alpacaverblijven: een offerte aanvragen

Uiteraard kunt u via het contactformulier een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen naar aanleiding van uw bezoek aan onze website? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch of per e-mail. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!