Toont alle 2 resultaten

Voorbeelden van loopstallen bekijken

Loopstal voor uw paard

Een loopstal dient als groepshuisvestiging. Het biedt onderdak aan uw paarden waar ze vrij kunnen rondlopen. Dit geeft de paarden extra bewegingsruimte. Loopstallen voor paarden zijn populair, en met een goede reden. Paarden zijn sociale dieren. En hoewel sommige paarden graag alleen in een box staan, zijn er ook veel die liever in een loopstal samenleven met andere viervoeters. Select Stallenbouw bouwt loopstallen op maat.

Loopstallen op maat gemaakt

Wij maken loopstallen op maat. We gaan altijd uit van de bestaande mogelijkheden en wensen, en gaan samen met u om de tafel om te kijken naar welke wensen u hebt voor uw loopstallen. Wat worden de afmetingen voor de loopstal? Om welke aantallen paarden gaat het eigenlijk? En welke soorten deuren en luiken moeten erin verwerkt worden?

Is het bijvoorbeeld en wens om machinaal schoon te maken? Dan houden we rekening met welke deuren we gaan intekenen. Uw wensen worden altijd vertaald in een loopstal op maat. Zodat u zeker weet dat het perfect aansluit bij wat u voor ogen hebt.

Vraag direct een offerte aan bij Select Stallenbouw

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!