Wilt u een geitenverblijf laten bouwen? Geiten zijn grappige, vriendelijke dieren. U wilt natuurlijk het beste voor ze. Daarom kiest u voor Select Stallenbouw. Wij gebruiken alleen het beste materiaal voor de bouw van geitenverblijven. Zo zorgen bijvoorbeeld de glad afgewerkte binnenwanden ervoor dat de geiten zich niet bezeren.

Bijna alle geiten hebben op z’n minst een droge schuilmogelijkheid nodig. Beter is een condens- en tochtvrije, goed geventileerde geitenstal waarin het dier gevoerd kan worden. De geitenstal moet niet te donker zijn. Geiten hebben behoefte aan licht. Ga er vanuit dat een geit minimaal vijf vierkante meter nodig heeft. De vloer dient regelmatig van droog stro te worden voorzien. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Een geitenverblijf conform uw ontwerp

Heeft u al een idee voor uw geitenverblijf? Leg het ons voor, Select Stallenbouw kan uw ideeën realiseren in ontwerp, productie en bouw. De voordelen die Select Stallenbouw biedt:

 • Realisatie van uw ideeën;
 • Gratis bouwtekeningen indien bijvoorbeeld een bouwvergunning vereist is;
 • Montageteam (indien gewenst);
 • Betrouwbare levertijden;
 • Scherpe prijzen.

Heeft u een ruimte nodig voor de opslag van hooi? Dan kunnen wij uw geitenverblijf voorzien van een opslagruimte. Neem vrijblijvend contact op voor verdere informatie.

Select Stallenbouw voor uw geitenveblijf

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen en bouwen van dierenverblijven, hondenkennels en paardenstallen zijn wij dé partner voor uw project. Wij ontwerpen een geitenverblijf geheel naar uw wensen en ideeën. Bij Select Stallenbouw begrijpen we dat u de tijd mist voor het opbouwen van het geitenverblijf. Daarom hebben wij een montageteam ter beschikking dat, indien gewenst, ter plaatse het verblijf opbouwt.

Een geitenverblijf kopen en laten bouwen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de bouw van een geitenverblijf? Dat kan via het contactformulier op onze website. Voor vragen kunt u ons bellen +31(0)24–6455655 of mailen: info@select-stallenbouw.nl.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!