Geitenverblijven

Geiten zijn grappige, vriendelijke dieren. U wilt natuurlijk het beste voor ze. Daarom kiest u voor Select Stallenbouw. Wij gebruiken alleen het beste materiaal voor de bouw van geitenverblijven. Zo zorgen bijvoorbeeld de glad afgewerkte binnenwanden ervoor dat de geiten zich niet bezeren.

Geitenverblijf volgens uw eigen ontwerp!

Heeft u al een idee voor uw geitenverblijf? Leg het ons voor, Select Stallenbouw kan uw ideeën realiseren in ontwerp, productie en bouw. De voordelen die Select Stallenbouw biedt:

  • Realisatie van uw ideeën;
  • Gratis bouwtekeningen indien bijvoorbeeld een bouwvergunning vereist is;
  • Montageteam (indien gewenst);
  • Betrouwbare levertijden;
  • Scherpe prijzen.

Heeft u, bijvoorbeeld, een ruimte nodig voor de opslag van hooi? Dan kunnen wij uw geitenverblijf voorzien van een opslagruimte. Neem vrijblijvend contact op voor verdere informatie!

Uw eerste keus: Select Stallenbouw!

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen en bouwen van dierenverblijven, hondenkennels en paardenstallen zijn wij dé partner voor uw project. Wij ontwerpen een geitenverblijf geheel naar uw wensen en ideeën. Bij Select Stallenbouw begrijpen we dat u de tijd mist voor het opbouwen van het geitenverblijf. Daarom hebben wij een montageteam ter beschikking dat, indien gewenst, ter plaatse het verblijf opbouwt.

Geitenverblijf kopen!

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over de bouw van een geitenverblijf? Of wilt u onmiddellijk een offerte aanvragen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Voor vragen kunt u ons bellen +31(0)24–6455655 of mailen: info@select-stallenbouw.nl.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


Vraag direct een offerte aan bij Select Stallenbouw

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!