Skip to main content

Wilt u een paardenbox kopen voor uw paard? Dan bent u aan het juiste adres bij Select Stallenbouw. Conform uw wensen gaan onze specialisten aan de slag met het ontwerpen, produceren én monteren van de paardenbox. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Heeft u aanvullende eisen aan uw paardenbox? Geen probleem. Select Stallenbouw gaat graag het gesprek met u aan om te kijken naar de mogelijkheden. Zodoende koopt u altijd een paardenbox die volledig voldoet aan uw wensen en die van uw paard.

Dé specialist in paardenboxen

Al sinds 1997 zijn wij gespecialiseerd in stallenbouw. Hedendaags hebben wij dan ook vele prachtige paardenboxen opgeleverd bij klanten. Wilt u een kleine impressie van de mogelijkheden? Bekijk dan diverse realisaties in onze portfolio of breng een bezoek aan Facebook om kennis te maken met prachtige bouwwerken. Wij zijn trots op onze realisaties en laten dit graag aan u zien.

Luxe paardenbox kopen voor uitstekende prijs

Select Stallenbouw staat voor het vervaardigen van hoogwaardige houtwerken. U kunt bij ons terecht voor zowel maatwerk als diverse modellen paardenboxen. Gedacht kan worden aan: Texas, Zadeldak, Dallas en Lessenaarsdak. Verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Alles onder één dak: ontwerp, productie én montage;
  • Een uitstekende service.

Bij het opleveren van onze houtwerken staan wij voor kwaliteit en een hoge klantgerichtheid. Het gemak van uw rijdier staat hierbij voorop. Dit maakt Select Stallenbouw bij uitstek geschikt voor het kopen van een paardenbox.

Topkwaliteit paardenboxen

Voor het veilig stallen van uw paard kiest u voor een paardenbox. Hierin staan de paarden droog en kunnen ze heerlijk tot rust komen. Met een paardenbox van Select-Stallenbouw gunt u uw paard een echt thuis. Met onze stalwanden krijgt uw paard namelijk een goede en gezonde leefomgeving. Wij beschikken over een ruim aanbod paardenboxen van de beste kwaliteit.

Een paardenbox kopen met de juiste afmetingen

Overtuigd? Vraag dan een offerte aan. Enige vragen stelt u via +31(0)24-6455655 of info@select-stallenbouw.nl. Select Stallenbouw: voor het kopen en laten bouwen van uw nieuwe paardenbox.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.