Skip to main content

Wilt u een paardenbox bouwen voor uw paard? Kies het beste voor uw paard, kies voor Select Stallenbouw. Door het gesprek met ons aan te gaan, laat u zich uitgebreid adviseren door vakmensen voor de bouw van een paardenbox conform uw wensen. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij luisteren vervolgens gericht naar uw eisen en versturen aan u een passende offerte. Gaat u akkoord met de offerte? Dan wordt er een afspraak ingepland voor de bouw van uw paardenbox. In korte tijd hierna realiseert Select Stallenbouw een paardenbox of -stal conform uw voorkeuren.

Het beste voor uw paard

Select Stallenbouw biedt ontwerp, productie én montage onder één dak. Hierdoor hoeft u slechts één partner in te schakelen voor uw nieuwe paardenbox. Om uw nieuwe paardenbox of -stal te vervaardigen, maken wij gebruik van kwaliteitsproducten. Zo maken wij gebruik van de volgende materialen:

 • Multiplex voor het bekleden van de binnenwanden;
 • Geïmpregneerd hout voor de buitenwanden;
 • Balken tussen de binnen- en buitenwand om doorslaan te voorkomen;
 • Zwaar uitgevoerd hang- en sluitwerk (thermisch verzinkt of gegalvaniseerd).

Bovendien houden wij nadrukkelijk rekening met de details. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan keurig afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden. Door rekening te houden met deze details, bieden wij het paard extra comfort en veiligheid. Kortom, uw paard verkrijgt het beste met een paardenbox van Select Stallenbouw.

Waarom Select Stallenbouw?

U heeft bij ons keuze uit zowel maatwerk als standaard modellen. In onze catalogus vindt u de volgende paardenboxen modellen: Texas, Zadeldak, Dallas én Lessenaarsdak. Voor maatwerk verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U kiest met Select Stallenbouw voor een scherpe prijs, kwaliteit én een professioneel bouwteam. Om alvast kennis te maken met diverse succesprojecten, kunt u terecht onder portfolio of een kijkje nemen op onze Facebookpagina.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.