Toont alle 5 resultaten

Voorbeelden van hondenkennels bekijken

Wilt u een hondenkennel kopen voor uw hond? Select Stallenbouw is gespecialiseerd in het bouwen van hondenkennels. Wij bieden onze hondenkennels in diverse soorten en maten aan. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een hondenkennel op maat door ons te laten bouwen. Daarvoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken graag gericht met u mee, zodat uw trouwe viervoeter hét beste verkrijgt.

Hondenkennel met nachthok voor buiten

Twijfelt u over de keuze van het soort hondenkennel? Select Stallenbouw levert en bouwt diverse modellen hondenkennels. Hierbij bieden wij verschillende maten en toepassingen aan. Wilt u een nachthok voor uw hond? Geen probleem. Dit is één van de vele opties die wij aanbieden bij onze hondenkennels. Hieronder vindt u diverse modellen die wij leveren en bouwen:

Kennelpanelen van hoogstaande kwaliteit

Met een ruime ervaring van dertig jaar zijn wij bij uitstek geschikt voor het realiseren van hondenkennels op maat. Wij weten dat u hond plezier geeft. Kies daarom alleen voor het allerbeste! Bij Select Stallenbouw kunt u rekenen op hoogstaande kwaliteit van de kennelpanelen. Verder plaatsen wij altijd een fundering om de levensduur van uw kennel te verhogen.

Hondenkennel bouwen door Select Stallenbouw

Wij hebben al vele kennels mogen bouwen voor onze klanten. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw hondenkennel? Wij gaan graag het gesprek met u aan om al uw wensen te realiseren in het ontwerp. Daarnaast bent u bij Select Stallenbouw verzekerd van dé beste prijs/kwaliteitsverhouding, een snelle levertijd én een professioneel bouwteam.

Wij begrijpen dat u wellicht niet de kennis of kunde heeft om de kennel zelf te bouwen. Daarvoor stelt Select Stallenbouw zijn eigen bouwteam ter beschikking. Zo heeft u de garantie dat er een uitstekende kennel wordt gebouwd.

Een kennel voor uw hond kopen

Wilt u meer informatie over het bouwen van een kennel? U kunt gerust contact met ons opnemen via 024-6455655 of info@select-stallenbouw.nl, wij informeren u graag over de mogelijkheden van hondenkennels. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u eveneens via onze Facebookpagina.


Vraag direct een offerte aan bij Select Stallenbouw

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!