Toont alle 5 resultaten

Voorbeelden van hondenkennels bekijken

Hondenkennel kopen

Wilt u een hondenkennel kopen voor uw hond? Select Stallenbouw is gespecialiseerd in het bouwen van hondenkennels. Wij bieden onze hondenkennels in diverse soorten en maten aan. Naast onze standaard modellen kunnen wij een hondenkennel ook helemaal op maat bouwen. Daarvoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken graag gericht met u mee, zodat uw trouwe viervoeter hét beste verkrijgt.

Hondenkennel met nachthok voor buiten

Wij hebben vijf standaard modellen in ons assortiment:

De modellen zijn compleet aan te passen aan uw wensen. Wij bieden namelijk verschillende maten en toepassingen aan. Wilt u een nachthok voor uw hond? De deur links of rechts? Geen probleem. Deze en vele andere opties bieden wij aan bij het ontwerpen en bouwen van hondenkennels.

Kennels voor binnen en buiten

Of u nu een hondenpension of dierenasiel houdt of privé een hond heeft, u wilt het allerbeste voor uw (huis)dier. Goede huisvesting en een veilig onderkomen zijn essentieel voor het welzijn van uw hond. Bij Select Stallenbouw kunt u dan ook terecht voor diverse soorten hondenkennels. Zo hebben wij zowel kennels voor binnen als voor buiten. Neem contact op en laat u voorlichten over de mogelijkheden en gun uw viervoeter een aangenaam hondenverblijf met voldoende ruimte om zich vrij te kunnen bewegen.

Kennelpanelen van hoogstaande kwaliteit voor uw hondenkennel

Met een ruime ervaring van dertig jaar weten wij wat er nodig is voor een veilig en comfortabel hondenkennel op maat. Wij weten dat uw hond u veel plezier geeft. Kies daarom alleen voor het allerbeste. Bij Select Stallenbouw kunt u rekenen op hoogstaande kwaliteit van de kennelpanelen. Verder plaatsen wij altijd een fundering om de levensduur van uw kennel te verhogen.

Hondenkennels bouwen door Select Stallenbouw

Wij hebben al vele kennels mogen bouwen voor onze klanten. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw hondenkennel? Wij gaan graag het gesprek met u aan om al uw wensen te realiseren in het ontwerp. Daarnaast bent u bij Select Stallenbouw verzekerd van dé beste prijs/kwaliteitsverhouding, een snelle levertijd én een professioneel bouwteam.

Wij kunnen de kennel voor u in elkaar zetten, maar het is ook mogelijk om dat zelf te doen. Door ons bouwteam in te schakelen, heeft u de garantie dat er een uitstekende kennel wordt gebouwd.

Plaatsing van de hondenkennel

Uw hond is nieuwsgierig en heeft graag overzicht. Zet de kennel buiten dan ook altijd op een plek waar genoeg te zien is voor uw hond, maar voorkom dat uw dier teveel prikkels krijgt. Midden op het terrein is dan ook meestal niet zo’n goed idee. De afstand tussen de spijlen is ook een belangrijk punt: wanneer de spijlen te ver uit elkaar staan, kan uw hond klem komen te zitten of ontsnappen.

Vaak vindt een hond het ook fijn om een plekje te hebben waar hij zich kan terugtrekken en dat kan in de vorm van een nachtverblijf.

Inrichting en afmetingen

U wilt het beste voor uw hond, en dat betekent ook dat het hondenkennel niet te klein mag zijn. De hond heeft ruimte nodig om wat op en neer te lopen. Meestal is een minimale afmeting van 3 bij 3 meter dan ook geen overbodige luxe, maar het hangt natuurlijk ook van de grootte van uw hond af. Heeft het kennel een nachtverblijf? De nachtverblijven die u bij ons koopt, zijn vocht- en tochtvrij. Leg er een zachte deken in om op te liggen, of een fijn hondenkussen. Was deze wel af en toe uit, zo voorkomt u parasieten. Denk er verder aan dat uw hond zich kan gaan vervelen in de kennel wanneer uw dier niets te doen heeft. Zorg er daarom voor dat hij een speeltje heeft.

Bekijk opgeleverde hondenkennels

Een kleine impressie van de mogelijkheden voor hondenkennels kunt u vinden op onze Facebookpagina. Regelmatig plaatsen wij hier foto’s van opgeleverde projecten.


Vraag direct een offerte aan bij Select Stallenbouw

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!