Toont alle 5 resultaten

Voorbeelden van hondenkennels bekijken

Wilt u een hondenkennel kopen voor uw hond? Select Stallenbouw is gespecialiseerd in het bouwen van hondenkennels. Wij bieden onze hondenkennels in diverse soorten en maten aan. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een hondenkennel op maat door ons te laten bouwen. Daarvoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken graag gericht met u mee, zodat uw trouwe viervoeter hét beste verkrijgt.

Hondenkennel met nachthok voor buiten

Twijfelt u over de keuze van het soort hondenkennel? Select Stallenbouw levert en bouwt diverse modellen hondenkennels. Hierbij bieden wij verschillende maten en toepassingen aan. Wilt u een nachthok voor uw hond? Geen probleem. Dit is één van de vele opties die wij aanbieden bij onze hondenkennels. Hieronder vindt u diverse modellen die wij leveren en bouwen:

Een hond is uw beste vriend. Niet voor niets wordt de hond de trouwe viervoeter genoemd. Of u nu een hondenpension of dierenasiel houdt of privé een hond heeft, u wilt het allerbeste voor uw (huis)dier. Select-stallenbouw vervult al uw wensen met diverse soorten hondenkennels. Goede huisvesting en een veilig onderkomen zijn belangrijk voor het welzijn van uw hond. Neem contact op en laat u voorlichten over onze hondenkennels, die uw viervoeter voldoende ruimte geven om zich vrij te kunnen bewegen.

Kennelpanelen van hoogstaande kwaliteit voor uw hondenkennel

Met een ruime ervaring van dertig jaar zijn wij bij uitstek geschikt voor het realiseren van hondenkennels op maat. Wij weten dat uw hond plezier geeft. Kies daarom alleen voor het allerbeste. Bij Select Stallenbouw kunt u rekenen op hoogstaande kwaliteit van de kennelpanelen. Verder plaatsen wij altijd een fundering om de levensduur van uw kennel te verhogen.

Hondenkennels bouwen door Select Stallenbouw

Wij hebben al vele kennels mogen bouwen voor onze klanten. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw hondenkennel? Wij gaan graag het gesprek met u aan om al uw wensen te realiseren in het ontwerp. Daarnaast bent u bij Select Stallenbouw verzekerd van dé beste prijs/kwaliteitsverhouding, een snelle levertijd én een professioneel bouwteam.

Wij begrijpen dat u wellicht niet de kennis of kunde heeft om de kennel zelf te bouwen. Daarvoor stelt Select Stallenbouw zijn eigen bouwteam ter beschikking. Zo heeft u de garantie dat er een uitstekende kennel wordt gebouwd.

Een hondenkennel kopen voor uw hond

Een hond vindt het fijn om een vertrouwde plek te hebben waar hij of zij zich kan terugtrekken. Wilt u een deur in het paneel? Deze kan zowel rechts als links in het element worden geplaatst. De deur zit standaard rechts en gaat altijd naar binnen open.

Wilt u meer informatie over het bouwen van een kennel? U kunt gerust contact met ons opnemen via 024-6455655 of info@select-stallenbouw.nl, wij informeren u graag over de mogelijkheden van hondenkennels. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u eveneens via onze Facebookpagina. Als specialist in hondenkennels helpen wij u graag.


Vraag direct een offerte aan bij Select Stallenbouw

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!