Skip to main content

Laat uw hondenkennel met nachthok bouwen door Select Stallenbouw. Al sinds 1997 zijn wij namelijk dé specialist in stal- en kennelbouw en andere dierenverblijven; we begrijpen dan ook wat er nodig is om een praktisch, aangenaam en veilig hondenverblijf met nachthok te bouwen. Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan om de mogelijkheden te bespreken. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan gaan onze specialisten aan de slag met de oplevering van uw nieuwe hondenkennel met nachthok. Resultaat: een prachtige kennel voor uw hond.

Een kennel met nachthok van hoge kwaliteit

U wilt voor uw hond een kennel laten bouwen met een nachtverblijf. Bij Select Stallenbouw heeft u niet alleen de mogelijkheid te kiezen uit verschillende ontwerpen; we kunnen er ook één speciaal voor u en uw hond(en) op maat maken. Met betrekking tot onze standaard modellen heeft u de keuze uit de volgende hondenkennels:

Kiest u voor één van onze standaard hondenkennels? Dan kunt u altijd rekenen op het volgende:

  • Hoge kwaliteit kennelpanelen;
  • Geïmpregneerd hout;
  • Oplevering van hondenkennel met fundering.

Heeft u extra wensen of behoeften ten aanzien van uw hondenkennel met nachthok? Maatwerk behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wat uw keuze ook is, uw nieuwe hondenkennel is van de hoogste kwaliteit.

Een hondenkennel met veilig nachthok

U wilt natuurlijk alleen het beste voor uw hond of honden. Wanneer uw huisdier ook ’s nachts in het buitenhok verblijft, is het belangrijk dat er een veilige en beschutte plek is waar hij de nacht kan doorbrengen: het nachthok. Uw hond moet voldoende ruimte hebben om zich te kunnen bewegen en een goede isolatie is essentieel om ervoor te zorgen dat het in de winter niet te koud, en in de zomer niet te warm wordt in het nachtverblijf. Verder zorgen we altijd voor voldoende ventilatie. De materialen die we gebruiken zijn uiteraard veilig voor u en uw dier en we zorgen ervoor dat het hok ook eenvoudig schoon te maken is. Wilt u een vloer met drainage of een afvoer erin? Ook daar kunnen wij uiteraard rekening mee houden.

Waarom Select Stallenbouw?

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van ontwerp en bouw van hondenkennels, al dan niet met nachtverblijf. U kunt dan ook uitstekend bij ons terecht voor hondenkennels in verschillende uitvoeringen. Bij alle werkzaamheden staan wij voor een hoge kwaliteit, flexibiliteit én snelle levertijden. U kunt het hondenkennel zelf monteren maar wij nemen ook graag de complete installatie voor onze rekening. U kunt dus bij ons terecht voor zowel ontwerp, productie als montage. Kortom, voor uw nieuwe hondenkennel met nachthok bent u bij Select Stallenbouw aan het juiste adres.

Direct uw hondenkennel met nachthok kopen

Bekijk de mogelijkheden op onze website en vraag direct een offerte aan. Heeft u enige vragen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u via onze portfolio. Daarnaast vindt u diverse succesprojecten op onze Facebookpagina.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.