Skip to main content

Laat uw hondenkennel met nachthok bouwen door Select Stallenbouw. Al sinds 1997 zijn wij dé specialist in stalbouw. Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan om de mogelijkheden te bespreken. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan gaan onze specialisten aan de slag met de oplevering van uw nieuwe hondenkennel met nachthok. Resultaat: een prachtige kennel voor uw hond.

Een kennel van hoge kwaliteit

U wilt voor uw hond een kennel laten bouwen. Bij Select Stallenbouw heeft u de mogelijkheid om deze op te laten leveren met nachthok. Met betrekking tot onze standaard modellen heeft u de keuze uit de volgende hondenkennels: Chucky, Basco, Herta, Max en Franck. Kiest u voor één van onze standaard hondenkennels? Dan kunt u rekenen op het volgende:

  • Hoge kwaliteit kennelpanelen;
  • Geïmpregneerd hout;
  • Oplevering van hondenkennel met fundering.

Heeft u extra ten aanzien van uw hondenkennel met nachthok? Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wat uw keuze ook is, u verkrijgt te allen tijde een kennel van de hoogste kwaliteit.

Waarom Select Stallenbouw?

Hedendaags zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in stalbouw. U kunt uitstekend bij ons terecht voor hondenkennels en paardenstallen. Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden staan wij voor een hoge kwaliteit, flexibiliteit én snelle levertijden. Bovendien nemen wij graag de complete installatie voor onze rekening. Dit betekent zowel ontwerp, productie als montage. Kortom, voor uw nieuwe hondenkennel met nachthok bent u bij Select Stallenbouw aan het juiste adres.

Direct uw hondenkennel met nachthok kopen

Bekijk de mogelijkheden op onze website en vraag direct een offerte aan. Heeft u enige vragen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u via onze portfolio. Daarnaast vindt u diverse succesprojecten op onze Facebookpagina.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!