Bent u op zoek naar kant en klare paardenstallen? Bij Select Stallenbouw vindt u diverse modellen paardenstallen en -boxen. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website en vraag direct een offerte aan. Wilt u liever een paardenstal op maat laten vervaardigen? Wij leveren én monteren kant en klare paardenstallen, volledig conform uw wensen. Neem gerust contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat uw paard het allerbeste verkrijgt.

Laat uw paardenstal bouwen door Select Stallenbouw

Al sinds 1997 staan wij garant voor de oplevering van prachtige kant en klare paardenstallen. Hierbij worden wij gekenmerkt door vakmanschap en een heldere service. Kiest u voor Select Stallenbouw voor het bouwen van uw nieuwe paardenstal? Dan kunt u rekenen op:

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Ontwerp, productie én montage onder één dak;
  • Een snelle én betrouwbare levertijd.

Een luxe paardenstal voor uw paard

Select Stallenbouw denkt niet alleen aan uw portemonnee, maar zorgt tevens voor conform én veiligheid voor zowel het dier als de verzorger. Zo zijn onze binnenwanden standaard bekleed met multiplex. De buitenwanden zijn van geïmpregneerd hout. Om doorslaan te voorkomen, leveren wij onze paardenstallen verder op met balken tussen de binnen- en buitenwand. Tot slot is het hang- en sluitwerk zwaar uitgevoerd. Kortom, u kiest bij Select Stallenbouw voor een veilige, doch luxe paardenstal waar u nog jarenlang gebruik van kunt maken!

Dé specialist voor uw project

Met betrekking tot de kant en klare paardenstallen vindt u in ons assortiment de volgende modellen: Texas, Zadeldak, Dallas, Lessenaarsdak en Loopstallen. U kunt alvast kennismaken met diverse opgeleverde producten door een kijkje te nemen onder portfolio of een bezoek te brengen aan onze Facebookpagina. Wij laten graag aan u zien waarom Select Stallenbouw dé specialist voor uw project is.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!