Skip to main content

Bent u op zoek naar kant en klare paardenstallen? Bij Select Stallenbouw vindt u diverse modellen paardenstallen en -boxen. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website en vraag direct een offerte aan. Wilt u liever een paardenstal op maat laten vervaardigen? Ook dat is mogelijk. Naast onze kant en klare paardenstallen, ontwerpen, produceren en plaatsen wij ook paardenstallen op maat, volledig conform uw wensen. Neem gerust contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat uw paard het allerbeste verkrijgt.

Laat uw paardenstal bouwen door Select Stallenbouw

Al sinds 1997 staan wij garant voor de oplevering van prachtige kant en klare paardenstallen. Hierbij worden wij gekenmerkt door vakmanschap en een heldere service. Kiest u voor Select Stallenbouw voor het bouwen van uw nieuwe paardenstal? Dan kunt u rekenen op:

 • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
 • Ontwerp, productie én montage onder één dak;
 • Een snelle én betrouwbare levertijd.

Een luxe paardenstal voor uw paard

Select Stallenbouw denkt niet alleen aan uw portemonnee, maar zorgt tevens voor comfort én veiligheid voor zowel het dier als de verzorger. Zo zijn onze binnenwanden standaard bekleed met multiplex. De buitenwanden zijn van geïmpregneerd hout. Om doorslaan te voorkomen, leveren wij onze paardenstallen verder op met balken tussen de binnen- en buitenwand. Tot slot is het hang- en sluitwerk zwaar uitgevoerd. Kortom, u kiest bij Select Stallenbouw voor een veilige, doch luxe paardenstal waar u nog jarenlang gebruik van kunt maken!

Standaard modellen

Bij ons kunt u kiezen tussen vier standaard modellen voor een kant-en-klare paardenstal:

 • Model Texas, met een mooie luifel aan de voorzijde van 2,32 m diep met stutpalen. Het dak is gemaakt van asbestvrije golfplaten en loopt naar voor en achter licht af.
 • Model Zadeldak, eveneens met een luifel, maar deze is wat minder diep, namelijk 1 meter. Deze luifel heeft geen stutpalen.
 • Model Dallas heeft een luifel van 1,20 m diep en heeft geen stutpalen. Het dak is gemaakt van asbestvrije golfplaten en loopt licht af naar achter.
 • Model Lessenaarsdak heeft een korte luifel van 40 cm en het dak loopt eveneens licht af naar achter.

Al onze kant-en-klare zelfbouwpakketten zijn door een ervaren klusser ook heel goed zelf in elkaar te zetten. Standaard zijn de binnenwanden van de stallen met multiplex bekleed, maar als u liever betonplex heeft, dan is dat zeker ook mogelijk. U betaalt dan wel een meerprijs.

Naast de standaard modellen kunnen wij uw paardenstal ook speciaal op maat ontwerpen. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan met u bespreken wat uw mogelijkheden zijn en zo zullen wij samen tot uw ideale ontwerp komen.

Dé specialist voor uw project

Met betrekking tot de kant en klare paardenstallen vindt u in ons assortiment de volgende modellen: TexasZadeldakDallasLessenaarsdak en Loopstallen. U kunt alvast kennismaken met diverse opgeleverde producten door een kijkje te nemen onder portfolio of een bezoek te brengen aan onze Facebookpagina. Wij laten graag aan u zien waarom Select Stallenbouw dé specialist voor uw project is.

Waarom Select Stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.