Skip to main content

Een paardenstal kopen doet u bij dé specialist in stallenbouw: Select Stallenbouw. Wij ontwerpen, produceren én bouwen al onze paardenstallen op maat. Omdat we de productie volledig in eigen hand houden, kunnen we perfect maatwerk leveren en de prijzen laag houden!

Zowel maatwerk als luxe paardenstallen te koop

U kunt bij ons terecht voor zowel maatwerk als diverse standaard modellen paardenstallen. Ook die modellen zijn natuurlijk naar wens aan te passen. Zo kunt u kiezen voor één van de volgende modellen:

Om de paardenstallen helemaal conform uw wensen te maken, gaan wij graag het gesprek met u aan. Vertel ons wat voor stal u wilt en hoe deze eruit moet zien. Tijdens het gesprek bespreken we ook de mogelijkheden en na afloop kunnen we een passende offerte voor u opmaken. Onze specialisten denken met u mee, zodat u een paardenstal koopt die volledig voldoet aan uw eisen.

Waarom een paardenstal kopen bij Select Stallenbouw?

Select Stallenbouw levert prachtige paardenstallen in Nederland, maar ook daarbuiten. Zo hebben we ook in België en Duitsland al vele stallen mogen plaatsen. Klanten kiezen voor ons omdat we een ideale mix leveren van service en kwaliteit:

 • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
 • Gratis bouwtekeningen;
 • Een professioneel bouwteam voor montage;
 • Persoonlijk advies;
 • De mogelijkheid tot volledig op maat gemaakte paardenstallen in eigen productie.

Uw paardenstal kopen doet u daarom bij Select Stallenbouw.

Bekijk onze paardenstallen en paardenboxen

Om alvast kennis te maken met onze gerealiseerde bouwprojecten, kunt u terecht onder portfolio. Ook zijn we aanwezig op Facebook, waar we regelmatig projecten plaatsen. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden.

Prachtige paardenstallen te koop

Al sinds 1997 staan wij garant voor luxe en mooi afgewerkte houten paardenstallen. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons opnemen. Heeft u vragen? Stel ze direct via +31(0)24-6455655 of info@select-stallenbouw.nl. Select Stallenbouw: voor het kopen van uw nieuwe paardenstal. Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een ander houten dierenverblijf? Naast paardenstallen kunt u bij ons terecht voor het kopen van hondenkennels en andere dierenverblijven. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website of laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.