Skip to main content

Paardenstal kopen

Een paardenstal kopen doet u bij dé specialist in stallenbouw. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Select Stallenbouw helpt u graag bij het ontwerpen, produceren én bouwen van paardenstallen op maat.

Zowel maatwerk stallen als luxe modellen te koop

U kunt bij ons terecht voor zowel maatwerk als diverse modellen paardenstallen. Zo kunt u kiezen voor één van de volgende modellen:

Voor het vervaardigen van een paardenstal conform uw wensen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze specialisten denken met u mee, zodat u een paardenstal koopt die volledig voldoet aan uw eisen.

Waarom een paardenstal kopen bij Select Stallenbouw?

Hedendaags hebben wij al vele prachtige paardenstallen opgeleverd in Europa. Klanten kiezen voor Select Stallenbouw vanwege de volgende kenmerken: een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, gratis bouwtekeningen én een professioneel bouwteam voor montage. Uw paardenstal kopen doet u daarom bij Select Stallenbouw.

Bekijk onze paardenboxen en -stallen

Om alvast kennis te maken met onze gerealiseerde bouwprojecten, kunt u terecht onder portfolio. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan Facebook voor een impressie van de mogelijkheden.

Prachtige paardenstallen te koop

Sinds 1997 staan wij garant voor luxe en modieuze houten paardenstallen. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons opnemen. Enige vragen kunt u direct stellen via +31(0)24-6455655 of info@select-stallenbouw.nl. Select Stallenbouw: voor het kopen van uw nieuwe paardenstal. Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een ander houten bouwwerk? Naast paardenstallen kunt u bij ons terecht voor het kopen van hondenkennels en dierenverblijven. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website of laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!