Toont alle 4 resultaten

Uw paardenstal laten bouwen door Select

Bij Select Stallenbouw zijn wij dé specialisten in het maken en bouwen van houten paardenstallen. Laat uw paardenstal bouwen door ervaren vakmensen. Met jarenlange ervaring en vakmanschap bieden wij diverse modellen paardenstallen. Daarnaast leveren wij, in overleg met u, ook op maat gemaakte paardenstallen. Doordat wij de onderdelen in eigen beheer produceren, kunnen wij de kosten voor een paardenstal kunt u bij ons terecht voor diverse modellen.

Stevige houten paardenstallen: prijzen en modellen

Onze paardenstallen zijn gebouwd voor duurzaamheid en comfort. De prijzen van de stallen zijn exclusief transport en opbouw. De binnenwanden zijn standaard bekleed met multiplex; voor betonplex rekenen we een meerprijs van €75,- per stal. De buitenwanden zijn gemaakt van geïmpregneerd hout. Om doorslaan te voorkomen, brengen we balken tussen de binnen- en buitenwand aan. Het hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd.

Licht en lucht in de stal zorgen voor comfort en veiligheid voor zowel uw paard als de verzorger. Details zoals keurig afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden bieden extra comfort. Met relatief weinig onderhoud blijft uw paardenstal dan ook jarenlang als nieuw!

Kant-en-klare of maatwerk paardenstal

Bij Select Stallenbouw profiteert u van onze jarenlange ervaring in het bouwen van paardenstallen. Wij bieden zowel kant-en-klare als luxe paardenstallen, volledig naar uw wensen. Onze voordelen:

  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Plaatselijk bouwen door eigen bouwteam;
  • Snelle en betrouwbare levertijden.

Wilt u een luxe paardenstal die compleet op maat gemaakt is? Wij bespreken graag uw wensen en ontwerpen samen met u de ideale paardenstal of paardenbox. Bekijk voor inspiratie alvast eens onze Facebookpagina!

Luxe paardenstal, loopstal of buitenstal

Een loopstal dient als groepshuisvestiging, waardoor uw paarden vrij kunnen rondlopen en sociale interactie hebben. Paarden zijn leven van nature ook in groepen; de sociale interactie wordt in zo’n loopstal ook bevorderd. Select Stallenbouw bouwt loopstallen op maat, inclusief plekken waar paarden zich individueel kunnen terugtrekken.

Voor een luxe paardenstal voor buiten bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Buitenstallen beschermen uw paarden tegen regen, wind en zon. Wat voor stal u ook zoekt, Select Stallenbouw helpt u verder!

Paardenstal zelfbouwpakket

Select Stallenbouw biedt een complete service, van ontwerp tot montage. Wilt u liever zelf uw paardenstal bouwen? Kies voor ons zelfbouwpakket, inclusief geïmpregneerd hout, asbestvrije golfplaten, hang- en sluitwerk en bouwtekeningen. Een ervaren klusser kan hiermee eenvoudig een comfortabele paardenstal opbouwen.

Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en de prijs van uw paardenstal? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!