Skip to main content

Select Stallenbouw is al sinds 1997 gespecialiseerd in de bouw van paardenboxen en paardenstallen. Wilt u een gloednieuwe paardenbox voor paarden of pony’s  laten bouwen om uw dieren veilig te stallen? Wij garanderen u dat we een paardenbox bouwen die voldoet aan al uw wensen én aan alle behoeften van uw paard.

Luxe paardenboxen met stevige wanden

De veiligheid van uw paard staat voor u en voor ons op de eerste plaats. U vindt bij Select Stallenbouw dan ook alleen paardenboxen van de allerbeste kwaliteit. Verder heeft u bij ons de keuze in diverse modellen en maten paardenboxen, voor- en zijwanden, deuren en panelen. Paardenboxen van Select Stallenbouw kunt u dan ook compleet naar wens laten maken.

Hoogwaardig materiaal

De wanden van onze paardenboxen bestaan in het algemeen uit geïmpregneerd hout, metaal en/of kunststof. Door het gebruik van stevig en robuust materiaal wordt doorslaan voorkomen. Daarnaast is het hang- en sluitwerk van de paardenboxen is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd. Kortom: het paard geniet van een comfortabel en veilig onderkomen. Daarnaast zijn de details keurig afgewerkt. Daardoor zal uw paardenbox er nog jaren als nieuw uit zien.

Paardenstallen bouwen met veilige binnenbox

In onze service staat u als klant centraal. Select Stallenbouw staat voor het volgende:

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Volledige ontzorging: door ons eigen bouwteam kunnen wij de gehele installatie voor onze rekening nemen; van montage tot complete aanbouw.
  • Snelle en betrouwbare levertijden: in korte tijd krijgt u een paardenbox naar wens. Laat uw rijdier daarom niet wachten en laat uw paardenstal bouwen door Select Stallenbouw!
paardenboxen met halve deur

Altijd paardenboxen op voorraad

Een deel van onze standaard paardenboxen is uit voorraad leverbaar. Binnen enkele dagen kunt u dus uw paardenbox al laten plaatsen. Het is eventueel ook mogelijk om zelf de paardenbox in elkaar te zetten; wel is hiervoor wat handigheid en ervaring nodig. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met een van onze specialisten.

Paardenboxen op maat gemaakt

Wilt u liever maatwerk, dan kunnen we u binnen enkele weken een paardenbox naar wens leveren. Wij gaan met u in gesprek om uw behoeften in kaart te brengen en denken graag met u mee. Omdat we de productie zelf in eigen huis verzorgen, zijn de levertijden kort en kunnen we besparen op kosten omdat we nauwelijks van derden afhankelijk zijn. Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen.

Safety first: een veilige en comfortabele paardenbox

Niets is zo belangrijk  als het welzijn en de veiligheid van uw paard. Dat zit hem niet alleen in de grootte van de paardenbox, die niet te klein, maar ook niet te groot moet zijn. Standaard afmetingen voor een gemiddeld paard zijn ongeveer 3,5×3,5 meter, maar de afmetingen kunnen we uiteraard aanpassen aan de schofthoogte van uw dieren. Het paard moet in elk geval comfortabel kunnen staan, liggen en draaien.

De veiligheid zit hem in de details zoals in de dikte van het gebruikte hout, metaal of kunststof, de afstand en dikte van de spijlen en de hoogte van de trog. Ieder voorstel en idee om de paardenboxen nog veiliger te maken nemen wij serieus en kunnen we meenemen in het ontwerp. U kunt er dus op vertrouwen dat de boxen aan al uw eisen zullen voldoen.

Paardenbox kopen? Neem contact op

Bekijk hieronder de mogelijkheden en laat u verrassen. Onze prijzen zijn onder voorbehoud. Wilt u een paardenbox op maat laten bouwen en bent u benieuwd wat Select Stallenbouw voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren. Kijk ook eens op onze Facebook pagina voor een kleine impressie van de mogelijkheden. Wie het beste voor zijn paard wil, kiest voor Select Stallenbouw.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.