Skip to main content

Select Stallenbouw is al sinds 1997 gespecialiseerd in de bouw van paardenboxen en paardenstallen. Wilt u een gloednieuwe paardenbox voor standaard paarden laten bouwen om uw paard veilig te stallen? Bij ons laat u gegarandeerd een paardenbox bouwen die voldoet aan al uw wensen, zowel aan die van u als uw paard.

Luxe paardenboxen met voorwand

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van uw paard. U kiest daarom met Select Stallenbouw voor paardenboxen van de hoogstaande kwaliteit. Verder heeft u bij ons de keuze in diverse modellen en maten paardenboxen. Zo kiest u altijd bij ons een paardenbox naar eigen wensen:

Wij staan voor kwaliteit en dat laten we terugzien in onze paardenboxen. De binnenwanden zijn bekleed met muliplex en de buitenwanden zijn standaard gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit betekent dat het hout bestand is tegen alle weersinvloeden. Daarnaast wordt doorslaan voorkomen door het aanbrengen van balken tussen de binnen- en buitenwand. Tot slot is het hang- en sluitwerk van de stallenbouw zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd. Kortom: het paard geniet van comfort en veiligheid. De details zijn keurig afgewerkt met als resultaat dat uw paardenbox er nog jaren als nieuw uit zal zien.

Paardenboxen bouwen met veilige binnenbox

In onze service staat u als klant centraal. Select Stallenbouw staat voor het volgende:

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Volledige ontzorging: door ons eigen bouwteam kunnen wij de gehele installatie voor onze rekening nemen; van montage tot complete aanbouw.
  • Snelle en betrouwbare levertijden: in korte tijd krijgt u een paardenbox naar wens. Laat uw rijdier daarom niet wachten en laat uw paardenstal bouwen door Select Stallenbouw!
paardenbox

Altijd paardenboxen op voorraad

Een deel van onze paardenboxen is uit voorraad leverbaar. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Wilt u liever maatwerk, dan kunnen we u binnen enkele weken een paardenbox naar wens leveren, gegalvaniseerd en naar al uw wensen. Wij luisteren naar u wens en denken met u mee. Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen.

Paardenboxen op maat gemaakt

Niets is zo belangrijk voor ons als het welzijn en de veiligheid van uw paard.  Veiligheid vindt u in de details zoals in de dikte van het gebruikte hout of kunststof, de afstand en dikte van de spijlen en de hoogte van de trog. Ieder voorstel en idee om de paardenboxen nog veiliger te maken wordt door ons ter harte genomen, zodat u er op kan vertrouwen dat u een uitstekende robuuste stalinrichting en paardenstal aanschaft.

Paardenbox kopen voor uw paard

Bekijk hieronder de mogelijkheden en laat u verrassen. Onze prijzen zijn onder voorbehoud. Wilt u een paardenbox op maat laten bouwen en bent u benieuwd wat Select Stallenbouw voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren omtrent paardenboxen. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u eveneens via onze pagina op Facebook. Indien u het beste voor uw paard wilt, kiest u voor Select Stallenbouw.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!