Skip to main content

Wilt u een paardenstal bouwen? Bij Select Stallenbouw kunt u bij uitstek terecht voor het ontwerp en de productie van paardenstallen. U kunt de paardenstal met de losse onderdelen zelf bouwen, of u kunt deze door ons laten afmonteren.

Paardenstal met de beste kwaliteit

Wist u dat het hinniken van een paard op stal niet altijd een teken is dat hij in zijn stal enthousiast op je staat te wachten, maar waarschijnlijk een teken is dat hij zich de afgelopen tijd heeft verveeld? Omdat paarden een deel van de dag in de stal doorbrengen, is het van groot belang dat wanneer u een paardenstal laat bouwen deze van goede kwaliteit is.

Wanneer wij voor u een paardenstal bouwen, is kwaliteit het belangrijkste speerpunt. Door de sterke materialen en onze aandacht voor de hoge kwaliteit van de paardenstallen, kunnen wij u garanderen dat, wanneer u uw paardenstal door ons laat bouwen, deze jarenlang meegaat.

Luxe houten paardenstallen

Door de jaren heen hebben onze specialisten al diverse modellen paardenstallen mogen bouwen bij klanten. De volgende standaard modellen vindt u in ons assortiment:

Bovendien kunt u kiezen voor maatwerk. Door gericht met u als klant mee te denken, verkrijgt u een passend ontwerp. Na akkoord van de offerte gaan onze specialisten aan de slag met de oplevering van het bouwwerk. In korte tijd genieten u en uw paard vervolgens van een prachtige op maat gebouwde paardenstal.

Zelf paardenstal bouwen

Wij komen door heel Nederland om uw paardenstal te zetten, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf uw paardenstal te bouwen. Dit kunt u met een zelfbouwpakket van Select Stallenbouw. Wij dragen dan zorg voor een snelle levering van de benodigde materialen. Bij interesse in het zelf bouwen van uw paardenstal verzoeken wij u om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Kosten paardenstal laten bouwen

Wij laten graag aan u zien waarom u voor Select Stallenbouw moet kiezen voor het bouwen van een paardenstal. Zo kunt u rekenen op een scherpe prijs, gratis bouwtekeningen én een professioneel bouwteam. Voor een overzicht van gerealiseerde paardenstallen kunt u terecht onder portfolio. Daarnaast brengt een bezoek aan Facebook een goede impressie van de mogelijkheden. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door het prachtige aanbod aan gebouwde projecten.

paardenstal

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.