Skip to main content

Wilt u een paardenstal bouwen en benieuwd naar de kosten? Select Stallenbouw is bij uitstek geschikt voor het ontwerpen, produceren én monteren van paardenstallen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Conform uw wensen wordt er een representatieve paardenstal gebouwd.

Kosten van een paardenstal bouwen

U wilt een nieuwe paardenstal laten bouwen maar wat zijn nou eigenlijk de kosten van een nieuwe paardenstal bouwen? Wij van select-stallenbouw.nl kunnen u daar zeker bij helpen. Wij verzorgen u uw nieuwe paardenstal van de beste kwaliteit en prijs. De binnenwanden zijn standaard bekleed met multiplex, meerprijs van betonplex is €75,- per stal. De buitenwanden zijn standaard van geïmpregneerd hout. De prijzen van de buitenwanden is per periode verschillend. Dit komt omdat het hout vaak van prijs verandert.Ook zorgen we ervoor dat doorslaan van de wanden wordt voorkomen. Dit doen we door balken tussen de binnen- en buitenwand aan te brengen. Het hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd.

Uw kosten berekenen

Wilt u paardenstallen laten bouwen? Kies dan voor select-stallenbouw.nl: ervaren in het bouwen van ijzersterke en mooie paardenstallen van hoge kwaliteit. Wanneer u een paardenstal laat bouwen, is het lastig om direct te zeggen wat dit gaat kosten. De prijs van de paardenstallen hangt namelijk af van de grootte van de paardenstal en uw persoonlijke wensen. Elke paardenstal is natuurlijk anders. Puur om het feit dat u uw eigen draai eraan kan geven. Zo kunt u uw unieke paardenstal laten bouwen. Wilt u een schatting van de kosten van uw paardenstal? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem gerust contact op

Wilt u paardenstallen laten bouwen, maar weet u nog niet aan welk bedrijf u dit wilt uitbesteden vanwege de prijs? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de prijs van diverse paardenstallen, waar wij u een indicatie geven van wat het bouwen van een paardenstal ongeveer kost. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 024-6455655 of stuur een mailtje naar info@select-stallenbouw.nl. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.