Voor luxe paardenstallen bent u bij Select Stallenbouw aan het juiste adres. Wilt u een kant en klare paardenstal laten bouwen door dé specialist in stallenbouw? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij laten graag aan u de mogelijkheden op het gebied van stallenbouw zien. Zo heeft Select Stallenbouw door de jaren heen de volgende modellen luxe paardenstallen opgeleverd: Texas, Zadeldak, Dallas, Lessenaarsdak en Loopstallen. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Een veilige én behaaglijke paardenbox

U wilt toch een veilige én behaaglijke paardenstal of -box voor uw paard? Een paardenstal die zowel comfort als veiligheid biedt voor het dier en de bezorger? Select Stallenbouw staat voor het vervaardigen van prachtige houtwerken, volledig conform uw wensen. Onze luxe paardenstallen worden gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

 • Binnenwanden zijn bekleed met multiplex;
 • Buitenwanden zijn voorzien van geïmpregneerd hout;
 • Balken tussen binnen- en buitenwand om doorslaan te voorkomen;
 • Sterke uitvoering van hang- en sluitwerk.

Uiteraard houden wij bij het opleveren van onze bouwwerken rekening met de details. U kunt dan denken aan perfect afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden. Door het gebruik van dé beste materialen, verkrijgt uw paard een veilige én behaaglijke ruimte. Dit zorgt er tevens voor dat uw stal met (relatief) weinig onderhoud nog jaren mee zal gaan.

Paardenstal bouwen door Select Stallenbouw

Zoals eerder benoemd kunt u bij ons rekenen op het gebruik van dé beste materialen. Verder staan wij voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, alles onder één dak én een snelle levertijd. Van ontwerp tot montage, een luxe paardenstal laat u bouwen door Select Stallenbouw.

Een offerte aanvragen

Bent u overtuigd? Neem dan contact met ons op. Om alvast kennis te maken met opgeleverde luxe paardenstallen, kunt u terecht onder portfolio of een bezoek brengen aan onze pagina op Facebook.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!