Skip to main content

Luxe paardenstallen op maat

Welkom bij Select Stallenbouw, dé specialist in luxe paardenstallen op maat. Wij bieden hoogwaardige en comfortabele stallen die volledig aan uw wensen voldoen. Of u nu een standaard model of een maatwerk oplossing zoekt, bij ons vindt u altijd de beste kwaliteit voor uw paarden. Van paardenstal met paardenboxen tot een loopstal of een buitenstal als schuilplek bij de paardenweide: wij maken de stal die u wilt voor de scherpste prijs. Daarnaast hebben we een aantal prachtige standaard modellen ontwikkeld:

Ieder van deze modellen kan uitgebreid worden met één of meerdere boxen. Ook de loopstallen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Neem gerust een kijkje in onze portfolio en stal opbouw en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Een veilige én behaaglijke paardenbox

U wilt toch een veilige én behaaglijke paardenstal of -box voor uw paard? Een paardenstal die zowel comfort als veiligheid biedt voor het dier en de verzorger? Uw paard moet zich veilig voelen en de verzorger moet gemakkelijk zijn werk kunnen doen. Select Stallenbouw staat voor het vervaardigen van prachtige houtwerken, volledig conform uw wensen en de eisen die u stelt. Onze luxe paardenstallen worden gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

 • Binnenwanden zijn bekleed met multiplex;
 • Buitenwanden zijn voorzien van geïmpregneerd hout;
 • Balken tussen binnen- en buitenwand om doorslaan te voorkomen;
 • Sterke uitvoering van hang- en sluitwerk.

Luxe paardenstal op maat gemaakt

Naast onze standaard modellen maken wij ook luxe paardenstallen die volledig op maat gemaakt zijn. Maak uw wensen kenbaar aan ons. Wilt u afwijkende afmetingen? Heeft u graag een extra opslagruimte in de stal? Of een ruimte die als poetsplaats ingericht kan worden. U kunt ook denken aan een solarium en wasplaatsen voor uw paarden. Wellicht is het uw wens om uw paardenstal machinaal schoon te maken, en wenst u daarom wat bredere doorgangen? Onze ontwerpers gaan graag aan de slag zodat wij uw ideale paardenstal kunnen realiseren.

Details

Uiteraard houden wij bij het opleveren van onze bouwwerken rekening met de details. U kunt dan denken aan perfect afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden, zodat uw paarden zich niet kunnen verwonden aan scherpe randen of uitsteeksels. Door het gebruik van dé beste materialen, verkrijgt uw paard een veilige én behaaglijke ruimte. Dit zorgt er tevens voor dat uw stal met (relatief) weinig onderhoud nog jaren mee zal gaan.

Licht, ventilatie en duurzaamheid in luxe paardenstallen

Paarden houden van licht; dat moet dan ook ruim voldoende aanwezig zijn in hun paardenstal. Maar ook ventilatie is uiterst belangrijk: de stal moet op zo’n manier gebouwd zijn, dat de lucht er goed kan circuleren. Denk bijvoorbeeld aan de ammoniakgassen die vrijkomen uit de uitwerpselen van uw paard. Deze kunnen de gezondheid van uw paarden nadelig beïnvloeden. Het is voor dier én verzorger geen overbodige luxe om in een goed geventileerde ruimte te kunnen verblijven.

Gegalvaniseerd hang- en sluitwerk

Die ammoniaklucht is overigens de reden dat alle stalen onderdelen, zoals hang- en sluitwerk, verzinkt of gegalvaniseerd zijn; anders kunnen deze aangetast worden door de ammoniak en zullen ze snel aan vervanging toe zijn. Onze materialen zullen daar geen last van hebben en jarenlang meegaan. Dit materiaal heeft verder het voordeel dat het tegen een stootje kan en niet onmiddellijk krom is als een paard zich eens schuurt

Paardenstal bouwen door Select Stallenbouw

Zoals eerder benoemd kunt u bij ons rekenen op het gebruik van dé beste materialen. Verder staan wij voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, alles onder één dak én een snelle levertijd. Jarenlange ervaring en deskundige medewerkers zorgen ervoor dat u altijd de paardenstal krijgt die geheel volgens uw wensen is. Van ontwerp tot montage, een luxe paardenstal laat u bouwen door Select Stallenbouw.

Een offerte aanvragen

Bent u overtuigd? Neem dan contact met ons op. Om alvast kennis te maken met opgeleverde luxe paardenstallen, kunt u terecht onder portfolio of een bezoek brengen aan onze pagina op Facebook.

Weet u nog niet zeker wat voor u de best passende oplossing is voor wat betreft uw nieuwe luxe paardenstal? Bijvoorbeeld hoe de ruimte het beste in te delen is, hoeveel boxen en opslagcapaciteit er moeten zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met Select Stallenbouw om een afspraak te maken met één van onze specialisten. Zij zullen u graag van deskundig advies voorzien, zodat uw stal geheel naar wens voor u gebouwd wordt.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.