Wilt u voor uw paard of paarden een paardenstal buiten laten bouwen? Dan helpen wij u graag. Al sinds 1997 levert Select Stallenbouw prachtige kant en klare paardenstallen op. Hierbij staan wij voor ontwerp, productie én montage onder één dak. Benieuwd? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende paardenstal modellen: Texas, Zadeldak, Dallas, Lessenaarsdak en Loopstallen. Daarnaast kunt u volledig conform uw wensen een paardenstal buiten laten vervaardigen. Samen zorgen we ervoor dat het uw paard aan niets zal ontbreken.

Een kant en klare paardenstal voor buiten, volledig geïsoleerd

Een paardenstal moet voor zowel het dier als de verzorger volledig veilig zijn. Tevens dient het bouwwerk behaaglijk voor uw rijdier te zijn. Select Stallenbouw levert houten bouwwerken op die voorzien zijn van dé beste materialen. Zo kunt u rekenen op het volgende:

 • Binnenwanden zijn bekleed met multiplex;
 • Buitenwanden zijn voorzien van geïmpregneerd hout;
 • Balken tussen binnen- en buitenwand om doorslaan te voorkomen;
 • Sterke uitvoering van hang- en sluitwerk.

Bovendien denken wij te allen tijde aan de details. Gedacht kan worden aan perfect afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden. Zodoende verkrijgt u een prachtige paardenstal buiten, zonder dat u al te veel onderhoud hoeft te plegen. Kortom, u en uw paard kunnen nog jaren genieten van een prachtige stal.

Paardenstallen voor buiten in verschillende maten en prijzen

Met de buitenstallen van Select-stallenbouw bent u verzekerd van een solide buitenverblijf voor uw paard. Er zijn talloze opties waar u uit kunt kiezen om de buitenstal te creëren die precies biedt wat u wenst. In ons assortiment combineren we uitstekende kwaliteit met een gunstige prijs, om zodoende een zeer solide maar toch voordelige buitenstal te kunnen leveren.

U vindt in het assortiment van Select Stallenbouw diverse modellen paardenstallen. Deze zijn op te leveren in verschillende grootten. De prijs is dan ook mede afhankelijk van het aantal stallen dat u wenst. Wel weet u zeker dat u met ons kiest voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Verder kunt u bij ons rekenen op snelle levertijden. Hierdoor kunnen wij in korte tijd uw nieuwe paardenstal buiten opleveren. Wel zo handig.

Laat u helpen door Select Stallenbouw

Heeft u vragen of wilt u snel Select Stallenbouw inschakelen als partner voor stallenbouw? U kunt ons bereiken via +31 (0)24-6455655 of info@select-stallenbouw.nl. U kunt alvast diverse gerealiseerde paardenstallen buiten bekijken in onze portfolio en via Facebook.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!