Skip to main content

Paardenstallen buiten

Wilt u voor uw paard of paarden een paardenstal buiten laten bouwen? Dan helpen wij u graag. Al sinds 1997 levert Select Stallenbouw prachtige kant en klare paardenstallen op. Wij bieden u daarbij ontwerp, productie én montage onder één dak. Benieuwd? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende paardenstallen modellen:

Daarnaast kunt u volledig conform uw wensen een paardenstal buiten laten vervaardigen. Wilt u een complete paardenstal met loopstal, of wilt u slechts een schuilstal in de wei voor uw paarden, zodat zij droog en beschut kunnen staan wanneer ze buiten staan en de weersomstandigheden verslechteren? Ga met ons het gesprek aan en maak uw wensen kenbaar. Samen bekijken we alle mogelijkheden en zorgen we ervoor dat het uw paard aan niets zal ontbreken.

Een kant en klare paardenstal voor buiten, volledig geïsoleerd

Een paardenstal moet voor zowel het dier als de verzorger volledig veilig zijn. Daarnaast wilt u natuurlijk een behaaglijk verblijf voor uw rijdier. Select Stallenbouw levert houten stallen op die gemaakt zijn van de beste materialen. Zo kunt u rekenen op het volgende:

 • Binnenwanden zijn standaard bekleed met multiplex (betonplex ook mogelijk);
 • Buitenwanden zijn voorzien van geïmpregneerd hout;
 • Balken tussen binnen- en buitenwand om doorslaan te voorkomen;
 • Sterke uitvoering van hang- en sluitwerk.

Bovendien denken wij te allen tijde aan de details. Gedacht kan worden aan perfect afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden. Zodoende verkrijgt u een prachtige paardenstal buiten, zonder dat u al te veel onderhoud hoeft te plegen. Kortom: u en uw paard kunnen nog jaren genieten van een prachtige stal. Gaat uw voorkeur uit naar binnenwanden die bekleed zijn met betonplex? Geen probleem, ook dat is bij ons prima mogelijk. U betaalt daarvoor dan wel een meerprijs van €75,- per stal.

paardenstal buiten met paarden.

Paardenstallen voor buiten zelf bouwen

Ons bouwteam komt door heel Nederland, België en Duitsland om de mooiste stallen te bouwen. Wilt u uw stal liever zelf in elkaar zetten? Dat is zeker ook mogelijk! Wij bieden onze paardenstallen voor buiten ook aan als zelfbouwpakket, inclusief bouwtekeningen. Daarmee kan een ervaren klusser prima zelf één van onze stallen in elkaar zetten. Zo kunt u besparen op de kosten van de montage.

Veiligheid en comfort

Bij Select Stallenbouw staat de veiligheid en het comfort van zowel het dier als de verzorger op de eerste plaats. Al onze stallen voor buiten worden op zo’n manier ontworpen, dat uw paarden zich niet kunnen bezeren aan scherpe of uitstekende randen. Natuurlijk houden wij altijd rekening met de grootte van uw dieren zodat de verblijfsruimte groot genoeg is, en uw paarden of andere dieren zich comfortabel kunnen bewegen.

Vele opties bij paardenstallen voor buiten

Met de buitenstallen van Select-stallenbouw bent u verzekerd van een solide buitenverblijf voor uw paard. Er zijn talloze opties waar u uit kunt kiezen om de buitenstal te creëren die volledig naar uw wens is. In ons assortiment combineren we uitstekende kwaliteit met een gunstige prijs, om zodoende een zeer solide maar toch voordelige buitenstal te kunnen leveren.

U vindt in het assortiment van Select Stallenbouw diverse modellen paardenstallen. Deze zijn op te leveren in verschillende maten. De prijs is dan ook mede afhankelijk van het aantal paardenboxen dat u wenst. Wel weet u zeker dat u met ons kiest voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Verder kunt u bij ons rekenen op snelle levertijden. Hierdoor kunnen wij in korte tijd uw nieuwe paardenstal buiten opleveren. Wel zo handig.

Meer informatie over paardenstallen voor buiten

Heeft u vragen of wilt u snel Select Stallenbouw inschakelen als partner voor stallenbouw? U kunt ons bereiken via +31 (0)24-6455655 of info@select-stallenbouw.nl. U kunt alvast diverse gerealiseerde paardenstallen buiten bekijken in onze portfolio en via Facebook.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!