Skip to main content

Paardenstallen voor buiten: de perfecte schuilstal voor uw paarden

Paarden lopen graag rond in de wei. Het zijn van nature groepsdieren en in zo’n weide hebben ze alle ruimte om te grazen en draven. Een schuilstal of buitenstal voor paarden bij het stuk land waarop uw paarden staan, dat hoort er natuurlijk ook bij. Bij Select Stallenbouw kunt u terecht voor zo’n onderkomen. Wij ontwerpen, maken en leveren hoogwaardige buitenstallen voor paarden en pony’s die langere tijd buiten staan.

Welke buitenstal heeft u nodig?

 • Openluchtstal: een eenvoudige structuur met een dak en open zijden. Hij biedt bescherming tegen zon, regen en wind en laat de paarden vrij bewegen in de stal.
 • Overdekte paddock: Een grotere overdekte ruimte waarin paarden vrij kunnen rondlopen, beschut tegen de elementen.
 • Rijbaanstallen: Stallen die zijn gebouwd rondom een rijbaan of trainingsgebied die beschutting bieden aan zowel de paarden als de ruiters tijdens trainingen.
 • Modulaire panelenstal: een flexibele stal die dankzij modulaire panelen kan worden aangepast naar gelang het aantal paarden
 • Zelfbouwpakket buitenstal: voor de ervaren klusser!
 • Kant-en-klare buitenstal: op maat ontworpen, gemaakt en gemonteerd.
Buitenstal voor paarden.

Select Stallenbouw biedt u verschillende mogelijkheden om uw buitenstal voor paarden te realiseren. Compleet op locatie gemonteerd of als zelfbouwpakket. Natuurlijk voldoen al onze buitenverblijven aan alle richtlijnen en veiligheidseisen voor een juiste huisvesting van uw paarden. Daarnaast kunnen we u de bouwtekeningen vooraf aanleveren voor het aanvragen van een eventuele vergunning.

Eisen voor buitenstallen voor paarden

Een buitenstal voor paarden moet aan verschillende criteria voldoen om de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de paarden te waarborgen. Met een schuilstal van Select Stallenbouw zijn uw paarden en pony’s beschermd tegen weersinvloeden maar is er wel voldoende ventilatie. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de stallen vrij zijn van scherpe randen en ander uitsteeksels en gevaren die letsel kunnen veroorzaken.

buitenstal of schuilstal met paarden.

Zelf een schuilstal bouwen

Ons bouwteam komt door heel Nederland, België en Duitsland om de mooiste stallen te bouwen. Wilt u uw stal liever zelf in elkaar zetten? Dat is zeker ook mogelijk! Wij bieden onze paardenstallen voor buiten ook aan als zelfbouwpakket, inclusief bouwtekeningen. Daarmee kan een ervaren klusser prima zelf een schuilstal in elkaar zetten. Zo kunt u besparen op de kosten van de montage.

Veiligheid en comfort

Niet alleen de veiligheid van uw paarden en pony’s is belangrijk; Select Stallenbouw zet ook het comfort van zowel het dier als de verzorger op de eerste plaats. Al onze stallen voor buiten worden op zo’n manier ontworpen, dat uw paarden zich niet kunnen bezeren aan scherpe of uitstekende randen. Natuurlijk houden wij altijd rekening met de grootte van uw dieren zodat de verblijfsruimte groot genoeg is, en uw paarden of andere dieren zich comfortabel kunnen bewegen.

De beste prijs/kwaliteitverhouding

U kunt er bij ons op rekenen dat wij u de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Verder kunt u bij ons rekenen op snelle levertijden. Dat komt doordat we zowel het ontwerp als het productieproces zelf verzorgen. Hierdoor kunnen wij in korte tijd uw nieuwe paardenstal buiten opleveren. Wel zo handig.

Meer informatie over schuilstallen en andere paardenstallen voor buiten

Heeft u vragen of wilt u snel Select Stallenbouw inschakelen als partner voor stallenbouw? U kunt ons bereiken via +31 (0)24-6455655 of info@select-stallenbouw.nl. U kunt alvast diverse gerealiseerde paardenstallen buiten bekijken in onze portfolio en via Facebook.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.