Skip to main content

Bent u op zoek naar kennelpanelen? Wilt u een prachtige hondenkennel van hoogwaardige kwaliteit voor uw hond of honden laten bouwen? Select Stallenbouw is al sinds 1997 gespecialiseerd in de vervaardiging van prachtige kennels, zowel binnen als buiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wij denken gericht met u mee, zodat u prachtige kennelpanelen conform uw wensen koopt.

Hét beste materiaal voor uw hond

Uw hond verdient gemak, comfort én veiligheid. Kies daarom voor één van onze hondenkennels. Wij bouwen de volgende standaard modellen kennels: Chucky, Basco, Herta, Max en Franck. Bij de keuze voor één van onze hondenkennels kunt u rekenen op:

  • Hoge kwaliteit kennelpanelen;
  • Plaatsing fundering voor verlenging van de levensduur;
  • Mogelijkheden van oplevering hondenkennel met nachthok.

Kiest u liever voor maatwerk? Dan verzoeken wij u om even contact met ons op te nemen. Door middel van passend advies weet u precies wat er mogelijk is.

Prachtige hondenkennels op maat gebouwd

In onze portfolio kunt u terecht voor een prachtig overzicht van gerealiseerde hondenkennels op maat, inclusief hoogwaardige kennelpanelen. Eveneens biedt onze pagina op Facebook een goede impressie van de mogelijkheden op kennelgebied. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door het prachtige aanbod aan hondenkennels.

Select Stallenbouw levert uw hondenkennel van A tot Z op. Hierbij kunt u rekenen op een snelle oplevering, een professioneel bouwteam én scherpe prijzen. Kortom, voor stalbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Kennelpanelen kopen bij select-stallenbouw

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons via info@select-stallenbouw.nl en +31(0)24-6455655. Wij laten graag aan u zien waarom u voor kennelpanelen bij Select Stallenbouw moet zijn.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!