Skip to main content

Bent u op zoek naar kennelpanelen? Wilt u een prachtige hondenkennel van hoogwaardige kwaliteit voor uw hond of honden laten bouwen? Select Stallenbouw is al sinds 1997 gespecialiseerd in de vervaardiging van prachtige kennels, zowel binnen als buiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wij denken gericht met u mee, zodat u prachtige kennelpanelen conform uw wensen koopt.

De beste kennelpanelen voor uw hond

Uw hond verdient gemak, comfort én veiligheid. Kies daarom voor één van onze hondenkennels. Wij bouwen de volgende standaard modellen kennels:

Bij de keuze voor één van onze hondenkennels kunt u rekenen op:

 • Hoge kwaliteit kennelpanelen, gemaakt door Select Stallenbouw;
 • Plaatsing fundering voor verlenging van de levensduur en meer comfort;
 • Mogelijkheden van oplevering hondenkennel met nachthok;
 • Veiligheid en comfort voor uw hond.

Kiest u niet voor een standaard model, maar gaat u liever voor maatwerk? Dan verzoeken wij u om even contact met ons op te nemen. Vertel ons wat u wilt, dan kunnen wij u vertellen over alle mogelijkheden en u een passend advies geven.

Prachtige hondenkennels van kennelpanelen, op maat gemaakt

In onze portfolio kunt u terecht voor een prachtig overzicht van gerealiseerde hondenkennels op maat, gemaakt van hoogwaardige kennelpanelen. Ook biedt onze pagina op Facebook een goede impressie van de mogelijkheden op kennelgebied. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door het prachtige aanbod aan hondenkennels.

Select Stallenbouw levert uw hondenkennel van A tot Z op. Hierbij kunt u rekenen op een snelle oplevering, een professioneel bouwteam én scherpe prijzen. Wilt u liever zelf de kennelpanelen monteren voor een kwalitatieve hondenkennel op uw terrein? Dat kan natuurlijk ook! Voor een hondenkennel van de beste kennelpanelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Kennelpanelen kopen bij select-stallenbouw

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons via info@select-stallenbouw.nl en +31(0)24-6455655. Wij laten graag aan u zien waarom u voor kennelpanelen bij Select Stallenbouw moet zijn.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.