Skip to main content

Wilt u een hondenkennel bouwen? Bestel de complete hondenkennel montagepakketten van Select Stallenbouw, dé specialist in het vervaardigen van dierenverblijven zoals hondenkennels. Uiteraard kunnen wij de kennel ook compleet voor u afmonteren bij u op locatie. We hebben een aantal standaard modellen maar we kunnen uw hondenkennel ook compleet op maat maken. U wilt toch het allerbeste voor uw viervoeter? Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact op om uw wensen door te spreken. Wij gaan graag het gesprek met u aan, zodat het uw trouwe viervoeter aan niets zal ontbreken.

Een hondenkennel bouwen op maat

Wilt u een hondenkennel met nachthok of opslagruimte bouwen? U kunt bij ons terecht voor verschillende modellen hondenkennels. U kunt kiezen uit één van de volgende modellen:

De modellen zijn op te leveren in verschillende maten. Liever toch maatwerk? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor de bouw van een hondenkennel dat volledig naar uw wens is, zonder enige concessies.

U kiest met Select Stallenbouw voor kwaliteit

Wij staan voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, montage door vakmensen én snelle levertijden. Kiest u voor een hondenkennel van Select Stallenbouw? Dan kunt u rekenen op het beste voor uw hond. Zo zijn onze kennelpanelen van hoogstaande kwaliteit en plaatsen wij altijd een fundering om de levensduur van de hondenkennel te verhogen. Kortom, met Select Stallenbouw kunt u  een hondenkennel bouwen waar uw viervoeter nog jarenlang gebruik van kan maken.

Hondenkennel bouwen op de juiste plaats

Voor een hond is het belangrijk om een vertrouwde plek te hebben waar hij of zij zich kan rustig kan terugtrekken. Met de hondenkennels van Select-Stallenbouw schept u binnen korte tijd een veilige en rustgevende omgeving voor uw trouwe viervoeter. Een hond vindt het erg belangrijk om zijn eigen plekje te hebben om tot rust te komen wanneer hij of zij wil. Heeft uw hond dit niet, dan kan uw hond onrustig en vervelend worden. Hondenkennels bieden hier de oplossing voor.

Verder is de plaats van de kennel van belang. Het is fijn voor de hond als hij overzicht heeft over de omgeving, maar het is beter om het aan de randen van uw terrein te plaatsen. Zo voorkomt u dat de hond gestresst wordt van teveel prikkels om zich heen. De beste plek is een plaatsje niet te ver van het huis, in de schaduw, en zo ver mogelijk uit de buurt van lawaaifactoren zoals een drukke weg of een schuur met luide machines.

Een hondenkennel bouwen met kennelpanelen

De meeste panelen voor de hondenkennels zijn thermisch verzinkt. Wilt u een deur in het paneel? Deze kan zowel rechts als links in het element worden geplaatst. De deur zit standaard rechts en gaat altijd naar binnen open. Wij leveren ook diverse kenneltoebehoren, zoals daksteunen, houten balken, dakbeugels en stalen verzinkte steunpalen. Heeft u vragen of wilt u weten of bepaalde kenneltoebehoren voor u hond nuttig kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen u het best voorzien van de juiste informatie.

Direct uw hondenkennel bouwen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Om alvast kennis te maken met diverse bouwprojecten, kunt u terecht onder portfolio. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina voor een impressie van de mogelijkheden. Meer informatie omtrent dé specialist in stallenbouw vindt u onder over ons. Select Stallenbouw: voor het bouwen van hondenkennels op maat.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.