Laat uw hondenkennel bouwen door Select Stallenbouw, dé specialist in het vervaardigen van paardenstallen en hondenkennels op maat. U wilt toch het állerbeste voor uw viervoeter? Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact op om uw wensen door te spreken. Wij gaan graag het gesprek met u aan, zodat het uw trouwe viervoeter aan niets zal ontbreken.

Een hondenkennel op maat

Wilt u een hondenkennel met nachthok of opslagruimte laten bouwen? U kunt bij ons terecht voor verschillende modellen hondenkennels. U kunt kiezen uit één van de volgende modellen:

De modellen zijn op te leveren in verschillende maten. Liever toch maatwerk? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor de bouw van een hondenkennel conform uw wensen, zonder enige concessies.

U kiest met Select Stallenbouw voor kwaliteit

Wij staan voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, montage door vakmensen én snelle levertijden. Kiest u voor een hondenkennel van Select Stallenbouw? Dan kunt u rekenen op het beste voor uw hond. Zo zijn onze kennelpanelen van hoogstaande kwaliteit en plaatsen wij altijd een fundering om de levensduur van de hondenkennel te verhogen. Kortom, met Select Stallenbouw kiest u voor een hondenkennel waar uw viervoeter nog jarenlang gebruik van kan maken.

Direct uw kennel laten bouwen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Om alvast kennis te maken met diverse bouwprojecten, kunt u terecht onder portfolio. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina voor een impressie van de mogelijkheden. Meer informatie omtrent dé specialist in stallenbouw vindt u onder over ons. Select Stallenbouw: voor het bouwen van hondenkennels op maat.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!