Skip to main content

Een hondenkennel buiten is bedoeld als een veilige en comfortabele plek voor de hond wanneer hij buitenshuis verblijft. Select Stallenbouw weet als geen ander dat een goede huisvesting als een hondenkennel erg belangrijk is voor het welzijn van uw hond. Onze hondenverblijven voor buiten bieden bescherming en veiligheid voor uw trouwe viervoeter. Onze kennels zijn comfortabel, en we kunnen ze voorzien van een goed nachtverblijf, zodat uw hond lekker buiten kan slapen. Natuurlijk is er ook voldoende bewegingsruimte, zodat de hond zich vrij kan bewegen en lekker kan spelen.

Wilt u een hondenkennel buiten laten bouwen? Dan staat Select Stallenbouw als gerenommeerde specialist voor u klaar. Al sinds 1997 staan wij garant voor de vervaardiging van mooie, veilige hondenkennels van kwaliteitsmateriaal. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website.

Hondenkennel voor buiten met nachthok

Een hondenkennel moet behaaglijk en veilig zijn voor uw hond of honden. In goede én slechte weersomstandigheden is het belangrijk dat het verblijf aangenaam is. Bovendien is enig comfort voor uw trouwe viervoeter van groot belang. Kiest u voor een hondenkennel van Select Stallenbouw? Dan kunt u rekenen op het volgende:

  • Hoge kwaliteit kennelpanelen;
  • Plaatsing van fundering voor het verlengen van de levensduur en verhoogd comfort;
  • Eventuele oplevering van hondenkennel met nachthok.
hondenkennel voor buiten

Wat voor hondenkennel wilt u?

Een hondenkennel buiten kan verschillende doelen hebben. Is het de bedoeling dat uw hond of honden voor langere tijd gedurende de dag in de kennel verblijft? Of wordt het vooral gebruikt voor de nacht, of voor kortere verblijven? Naar gelang het doel van de hondenkennel kunt u bepaalde wensen hebben. Zo is ruim voldoende ruimte belangrijk wanneer uw huisdier er langere tijd in verblijft; een hond moet immers zijn energie kwijt kunnen. Is het vooral bedoeld voor overnachtingen, dan zijn weer andere zaken belangrijk, zoals isolatie en slaapcomfort. U kunt bij ons kiezen uit verschillende modellen die wij verder compleet op maat kunnen maken:

Wilt u extra opbergruimte? Een bredere deur of een bepaalde afstand tussen de spijlen? Een wat dieper afdak? Dat is allemaal mogelijk; bespreek met ons uw wensen en samen komen we tot het beste hondenkennel voor buiten.

Een hondenkennel buiten, van ontwerp tot montage

Bij het opleveren van de gevraagde werkzaamheden staan wij voor een complete aanpak. Dit betekent dat wij uw project van A tot Z voor onze rekening kunnen nemen. Verder draagt Select Stallenbouw zorg voor een snelle oplevering met een professioneel bouwteam én scherpe prijzen. Van ontwerp tot montage, een hondenkennel buiten laat u bouwen door onze specialisten.

Bekijk opgeleverde hondenkennels voor buiten

In de loop der jaren hebben wij al vele prachtige hondenkennels voor onze klanten mogen bouwen en daar zijn wij natuurlijk trots op. Wilt u kennismaken met diverse opgeleverde projecten? Dan kunt u een kijkje nemen in onze portfolio. Daarnaast verkrijgt u via onze pagina op Facebook een goede impressie van de mogelijkheden op kennelgebied. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

 

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.