Skip to main content

De hond is de meest trouwe vriend van de mens. Daarom verdient hij alleen al het allerbeste. Wij weten als geen ander dat een goede huisvesting als een hondenkennel erg belangrijk is voor het welzijn van uw hond. De hondenkennels van Select-stallenbouw bieden bescherming en een veilig onderkomen voor uw viervoeter. Onze kennels zijn comfortabel, voorzien van een goed nachtverblijf zodat uw hond lekker buiten kan slapen en bieden voldoende mogelijkheden om in te spelen.

Wilt u een hondenkennel buiten laten bouwen? Dan staat Select Stallenbouw als gerenommeerde specialist voor u klaar. Als sinds 1997 staan wij garant voor de vervaardiging van prachtige hondenkennels, zowel binnen als buiten. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website.

Hondenkennel voor buiten met nachthok

Een hondenkennel moet behaaglijk zijn voor uw hond of honden. Het dient veiligheid te bieden in goede én slechte weersomstandigheden. Bovendien is enig comfort voor uw trouwe viervoeter van groot belang. Kiest u voor stalbouw door Select Stallenbouw? Dan kunt u rekenen op het volgende:

  • Hoge kwaliteit kennelpanelen;
  • Plaatsing van fundering voor het verlengen van de levensduur;
  • Eventuele oplevering van hondenkennel met nachthok.
hondenkennel voor buiten

Van kennelpanelen tot complete hondenhokken

Bij het opleveren van de gevraagde werkzaamheden staan wij voor een complete aanpak. Dit betekent dat wij uw project van A tot Z voor onze rekening nemen. Verder draagt Select Stallenbouw zorg voor een snelle oplevering, een professioneel bouwteam én scherpe prijzen. Van ontwerp tot montage, een hondenkennel buiten laat u bouwen door onze specialisten.

Bekijk onze prachtige opgeleverde hondenkennels

In de loop der jaren hebben wij al vele prachtige hondenkennels voor onze klanten mogen bouwen. Hier zijn wij zeer trots op. Wilt u kennismaken met diverse opgeleverde projecten? Dan kunt u een kijkje nemen in onze portfolio. Daarnaast verkrijgt u via onze pagina op Facebook een goede impressie van de mogelijkheden op kennelgebied. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Hondenkennel op maat voor buiten?

Een hondenkennel buiten laat u bouwen door Select Stallenbouw. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag, zodat het uw trouwe viervoeter aan niets zal ontbreken.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!