Een nieuwe hondenkennel laten bouwen

Wilt u een nieuwe hondenkennel laten bouwen of is uw oude hondenkennel aan vervanging toe? Wij van select-stallenbouw leveren uw unieke hondenkennel. Wij bouwen hondenkennels op een duurzame manier met een diervriendelijke inrichting. Select-stallenbouw staat bekend om zijn perfecte afwerking en is daarom dé specialist op het gebied van hondenkennels. Omdat ieder zijn/haar eigen smaak heeft vinden wij van select-stallenbouw het belangrijk dat de hondenkennel helemaal naar uw persoonlijke wens is gebouwd. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel verder naar welke mogelijkheden wij van select-stallenbouw voor u te bieden hebben. Heeft u vragen die niet kunnen wachten of u wilt de mogelijkheden bespreken. Neem dan contact op met ons. Wij zijn te bereiken via info@select-stallenbouw.nl of bel naar 024-6455655.

Een fijn onderkomen voor uw trouwe viervoeter

Een hond is uw beste vriend. Niet voor niets wordt de hond de trouwe viervoeter genoemd. Of u nu een hondenpension of dierenasiel houdt of privé een hond heeft, u wilt het allerbeste voor uw (huis)dier. U vindt in ons ruime assortiment complete kennels. Net als dat u een fijn bed wilt, wilt uw viervoeter ook een fijne plek om te zijn. Goede huisvesting en een veilig onderkomen zijn belangrijk voor het welzijn van uw hond. Neem vrijblijvend contact op en een van onze specialisten vertelt u graag over de juiste hondenkennels die uw viervoeter voldoende ruimte geven om zich vrij te kunnen bewegen Een hond vindt het fijn om een vertrouwde plek te hebben waar hij of zij zich kan terugtrekken.

Een kennel voor uw hond kopen

Wilt u meer informatie over het bouwen van een kennel? U kunt gerust contact met ons opnemen via 024-6455655 of info@select-stallenbouw.nl, wij informeren u graag over de mogelijkheden van hondenkennels. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u eveneens via onze Facebookpagina. Als specialist in hondenkennels helpen wij u graag.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!