Skip to main content

Een nieuwe hondenkennel laten bouwen

Wilt u een nieuwe hondenkennel laten bouwen of is uw oude hondenkennel aan vervanging toe? Wij van Select Stallenbouw leveren uw unieke hondenkennel. Wij ontwerpen én bouwen hondenkennels op een duurzame manier met een diervriendelijke inrichting. Alles wordt in eigen fabriek afgewerkt en ook de montage op locatie kunt u helemaal aan ons overlaten. Select Stallenbouw staat namelijk bekend om zijn perfecte afwerking; daarom zijn wij dé specialist op het gebied van hondenkennels.

Standaard of compleet op maat

Elke hond is anders, en ook omstandigheden kunnen erg verschillen. Daarom vinden wij het belangrijk dat de hondenkennel helemaal naar uw persoonlijke wensen is gebouwd. U kunt kiezen uit een aantal standaard modellen die wij aan kunnen passen aan uw behoeftes.

Wilt u een compleet nieuw ontwerp? Ook dat is mogelijk. In onze fabriek maken wij van de beste materialen een compleet hondenkennel, in het formaat dat u wenst. Heeft u speciale verzoeken? Wilt u bijvoorbeeld een nachthok erbij? Een extra scheidingswand? Drainage onder de vloer? U kunt uw complete hondenkennel laten bouwen door Select Stallenbouw, precies zoals u het wilt!

Een fijn onderkomen laten bouwen voor uw trouwe viervoeter

Uw hond is uw beste vriend. Niet voor niets wordt de hond de trouwe viervoeter genoemd. Heeft u een hondenpension of een dierenasiel? Ook dan wilt u het allerbeste voor deze slimme, trouwe, mooie huisdieren. Welk model spreekt u het meeste aan? U kunt Select Stallenbouw inschakelen voor het bouwen van kleine en grote, complete kennels. Het verblijf moet aangenaam en veilig zijn voor uw hond; een plek waar hij graag tijd doorbrengt. Goede huisvesting en een veilig onderkomen zijn immeers heel belangrijk voor het welzijn van uw hond. Neem vrijblijvend contact op wij informeren u graag over de juiste hondenkennels voor uw viervoeter, zodat de hond voldoende ruimte krijgt om zich vrij te kunnen bewegen.

Een hondenkennel laten bouwen door Select Stallenbouw

Wilt u meer informatie over het laten bouwen van een kennel? U kunt gerust contact met ons opnemen via 024-6455655 of info@select-stallenbouw.nl, wij informeren u graag over de mogelijkheden van hondenkennels. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u eveneens via onze Facebookpagina. Als specialist in hondenkennels helpen wij u graag.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.