Skip to main content

Bent u op zoek naar een hondenkennel voor binnen? Bij Select Stallenbouw kunt u terecht voor verschillende modellen, maar we kunnen ook een hondenverblijf speciaal op maat maken. Wij denken graag met u mee en verzorgen uw hondenkennel van ontwerp tot montage en afwerking!

Indoor hondenkennel van houten kennelpanelen

Wij maken alle hondenkennels van stevige houten kennelpanelen met gegalvaniseerde metalen spijlen. Kies voor panelen met een spijlenafstand van 5 of 8 cm in verschillende maten, en bekijk waar u de toegang het liefst wil hebben. Het materiaal is veilig en duurzaam: het is bedoeld voor jarenlang gebruik zodat uw hond zijn leven lang comfortabel gebruik kan maken van zijn vertrouwde kennel.

Bouwvoorschriften hondenkennel binnen

De bouwvoorschriften bij een hondenkennel voor binnen zijn een stuk eenvoudiger dan wanneer de kennel buiten komt te staan. Er zijn geen weersomstandigheden waarmee rekening gehouden moet worden. Toch zorgen wij er ook bij een indoor hondenkennel uiteraard voor dat het een duurzaam verblijf is waarin uw hond jarenlang veilig en aangenaam kan verblijven.

De functie van een hondenkennel binnen

Een indoor hondenkennel  kan verschillende doeleinden dienen. Ten eerste vormt het een veilige rust- en slaapplaats voor uw hond of honen, waar hij comfortabel kan rusten en slapen. Elke hond vind het fijn om zijn eigen geborgen plekje te hebben om uit te rusten, maar soms is het ook nodig om de hond even tijdelijk te scheiden van de rest van het huis. Misschien ontvangt u bezoek dat bang is voor honden, of is bijvoorbeeld stofzuigen beter om te doen als de hond even weg is. Ook voor gedragsmanagement kan een hondenkennel binnen uitkomst bieden. Vertoont uw hond destructief gedrag in huis wanneer er niemand thuis is? Of krijgt de hond veel stress van onweer of vuurwerk? Dan is een comfortabele en veilige plek waar uw hond kan verblijven, zoals een hondenkennel binnen, een prima oplossing!

Informatie en mogelijkheden

Select Stallenbouw kan kleine en grotere hondenkennels voor binnen leveren. Ook extra opties, zoals bijvoorbeeld een uitloopren naar buiten toe, behoren tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een hondenkennel, maar ook als u vragen heeft over modellen, prijzen en mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.