Skip to main content

Op zoek naar een buitenstal voor uw paard?

U bent op zoek naar een buitenstal voor het onderkomen van uw paard en/of paarden. U heeft een mooi stukje land of weide tot uw beschikking waar u graag u paarden wilt onderbrengen? Daar hoort uiteraard een goede paardenstal bij voor uw paarden. Select stallenbouw realiseert al jaren deze onderkomens voor dieren en paarden die buiten verblijven.

Welke buitenstal heeft uw voorkeur voor uw paarden?

  • Kant en klare buitenstal, op maat gemaakt
  • Houten buitenstal; kijk voor prijzen en modellen op onze website.
  • Zelfbouwpakket buitenstal, voor de ervaren klusser!

Select Stallenbouw biedt u voldoende mogelijkheden om uw buitenstal voor paarden te realiseren. Van kant en klaar tot op maat gemaakt. Wij houden uiteraard rekening met de richtlijnen voor de juiste huisvesting voor uw paarden. Deze moet voldoen aan de natuurlijke behoeften van uw paarden.

Welke eisen stelt u aan het een buitenstal voor uw paarden?

Voldoende ventilatie en licht, schone en droge ligplaatsen zijn de eerste behoeften en genieten de voorkeur van paarden en haar bezitters. Voor het bouwen van een buitenstal zijn vaak vanuit de gemeenten regels opgesteld en is het aan te raden om deze eerst te raadplegen. Voor de gezondheid en welzijn van uw paard en/of paarden is huisvesting heel belangrijk. Verkeerde huisvesting kan grote gevolgen hebben voor uw dieren. Denk aan koliek, keelontsteking of virusinfecties. Paarden die bijvoorbeeld te vaak op stal staan krijgen last van stalbenen wat gevolgen kan hebben voor een gezonde bloedsomloop. Geef daarom uw paard de ruimte in de weide en in de stal.

Vraag een offerte aan

Select stallenbouw heeft hier natuurlijk veel kennis van zaken en zal ook met u meedenken wanneer u bijvoorbeeld voor een eerste keer een buitenstal wil plaatsen of bouwen. Vanaf 1997 realiseren wij buitenverblijven voor paarden en dieren en kunnen wij van advies voorzien voor de juiste huisvesting van uw paarden.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken zodat wij u van advies kunnen voorzien. Wij denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ook via onze website een offerte aanvragen. Tot dan.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!