Skip to main content

Dierenverblijf bouwen

Laat uw dierenverblijf bouwen door Select Stallenbouw. Hedendaags hebben wij al vele prachtige dierenverblijven gebouwd voor geiten en alpaca’s. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Select Stallenbouw: voor het bouwen van dierenverblijven op maat.

Van ontwerp tot compleet dierenverblijf

Kiest u voor Select Stallenbouw? Wij nemen graag het gehele project aan. Hierbij kunt u rekenen op het volgende:

  • Een scherpe prijs;
  • Bouw, ontwerp én productie onder één dak;
  • Montage en bouw ter plaatse.

Door het gehele project aan onze specialisten over te laten, kunnen wij snelle én betrouwbare levertijden waarborgen. Verder bent u verzekerd van een professionele montage door ons eigen bouwteam. Kortom, uw nieuwe dierenverblijf laat u bouwen door Select Stallenbouw.

Bekijk de dierenverblijven die we al hebben gebouwd

Opgericht in 1997 hebben wij hedendaags al vele prachtige paardenstallen, hondenkennels en dierenverblijven opgeleverd aan onze klanten. Hier zijn wij zeer trots op. Een klein overzicht hiervan vindt u in onze portfolio. Via stal opbouw maakt u kennis met diverse fotoreportages. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden. Wij laten graag aan u zien wat Select Stallenbouw in petto heeft.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u snel een dierenverblijf laten bouwen? Contacteer onze specialisten op telefoonnummer: +31(0)246455655 voor meer informatie. Ook indien u extra wensen ten aanzien van uw nieuwe dierenverblijf heeft. Voor een impressie van Select Stallenbouw kunt u terecht op onze Facebookpagina. Door gericht met u mee te denken, realiseren wij altijd voor onze klanten een dierenverblijf op maat.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!