Skip to main content

Wilt u een dierenverblijf op maat laten bouwen voor uw dieren? Select Stallenbouw is gespecialiseerd in het vervaardigen van dierenverblijven op maat. Wij aan de slag met uw wensen zodat het uw dieren aan niets zal ontbreken.

Wij maken dierenverblijven op maat voor:

Een dierenverblijf op maat conform uw wensen

U wilt een dierenverblijf dat mooi is, maar ook veilig en comfortabel voor uw dieren. Bij Select Stallenbouw staat die veiligheid voor u en uw dieren altijd centraal. Al onze dierenverblijven zijn voorzien van sterke buitenwanden van geïmpregneerd hout. Verder voorzien wij de binnenwanden van multiplex. Hierdoor zijn ze glad en zonder uitsteeksel, wat de veiligheid voor uw dieren ten goede komt. Daarnaast leveren wij onze bouwwerken op met sterk, gegalvaniseerd hang- en sluitwerk. Omdat we alle dierenverbijven op maat kunnen maken, heeft u straks een stal of een kennel die helemaal naar uw wens is.

Dierenverblijf op maat van A tot Z

Met alles onder één dak (ontwerp, productie en afbouw) kunnen wij u van A tot Z ondersteunen bij het realiseren van uw dierenverblijf. In combinatie met de vele jaren ervaring als specialist in stalbouw zorgt dat voor:

  • Een scherpe prijs;
  • Efficiënte projectontwikkeling;
  • Strakke montage en bouw ter plaatse.

Wij voorzien u graag van meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een dierenverblijf op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor passend advies. Wij laten graag aan u zien dat u voor uw nieuwe dierenverblijf bij Select Stallenbouw moet zijn. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde projecten, kunt u terecht onder portfolio of een kijkje nemen op onze Facebookpagina.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.