Skip to main content

Dierenverblijf op maat

Wilt u een dierenverblijf op maat laten bouwen voor uw dieren? Bijvoorbeeld voor uw geiten of alpaca’s? Select Stallenbouw is gespecialiseerd in het vervaardigen van dierenverblijven op maat. Conform uw wensen gaan wij aan de slag, zodat het uw dieren aan niets zal ontbreken. Neem voor het aanvragen van een offerte contact met ons op. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Contacteer Select Stallenbouw dan op het volgende telefoonnummer: +31(0)246455655. Wij voorzien u graag van meer informatie voor uw nieuwe dierenverblijf op maat.

Een dierenverblijf op maat conform uw wensen

U wilt een bouwwerk dat mooi is. Verder is het zeer belangrijk dat het bouwwerk veilig is voor uw dieren. Bij Select Stallenbouw staat de veiligheid voor u en uw dieren centraal. Zo kunt u rekenen op sterken buitenwanden, voorzien van geïmpregneerd hout. Verder voorzien wij de binnenwanden van multiplex. Hierdoor zijn ze glad en veilig voor uw dieren. Tot slot leveren wij onze bouwwerken op met sterke hang- en sluitwerken. Al met al verkrijgt u te allen tijde een bouwwerk dat volledig voldoet aan uw wensen.

Dierenverblijf op maat van A tot Z

Met alles onder één dak ondersteunen wij u van A tot Z voor uw dierenverblijf. Door onze jarenlange ervaring als specialist in stalbouw staan wij garant voor:

  • Een scherpe prijs;
  • Bouw, ontwerp én productie;
  • Montage en bouw ter plaatse.

Kortom, uw nieuwe dierenverblijf op maat laat u realiseren door medewerkers van Select Stallenbouw. Kwaliteit en flexibiliteit gegarandeerd.

Wij voorzien u graag van meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een dierenverblijf op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor passend advies. Wij laten graag aan u zien dat u voor uw nieuwe dierenverblijf bij Select Stallenbouw moet zijn. Om alvast kennis te maken met diverse realisaties, kunt u terecht onder portfolio of een kijkje nemen op onze Facebookpagina.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!