Skip to main content

Een geïsoleerde paardenstal laat u ontwerpen, produceren en bouwen door Select Stallenbouw. Al sinds 1997 vervaardigen wij paardenstallen geheel conform de wensen van onze klanten. We kunnen hierbij het hele proces voor onze rekening nemen: van het ontwerp tot aan de uiteindelijke afbouw.  Of u een paardenstal helemaal op maat wil laten maken, of kiest voor een standaard model dat u eventueel ook zelf kunt zetten: Wij hebben voor iedereen een passende oplossing.

Geïsoleerde, kant-en-klare paardenstallen

Select Stallenbouw bouwt paardenstallen met hoogwaardige materialen. Onze bouwwerken bieden warmte, comfort én veiligheid voor zowel het dier als de verzorger. Bovendien letten we ook op de details. Zo worden onze stallen opgeleverd met afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden. Verder worden onze geïsoleerde paardenstallen gekenmerkt door het volgende:

 • Binnenwanden bekleed met multiplex;
 • Buitenwanden voorzien van geïmpregneerd hout;
 • Extra balken tussen binnen- en buitenwand om doorslaan te voorkomen;
 • Krachtige uitvoering van hang- en sluitwerk.

Een geïsoleerde paardenstal standaard of in maatwerk

U heeft diverse mogelijkheden voor uw nieuwe paardenstal. Zo kunt u kiezen voor één van onze modellen, maar ook voor maatwerk. Kiest u voor één van onze modellen? Dan heeft u de keuze uit één van de volgende modellen paardenstallen: Texas, Zadeldak, Dallas, Lessenaarsdak en Loopstallen. Wat uw keuze ook is, u kunt van ons altijd kwaliteit verwachten. Met alles onder één dak staan wij voor een scherpe prijs, een uitstekende service én een snelle levering. Kortom, uw nieuwe geïsoleerde paardenstal laat u bouwen door onze specialisten.

Een offerte aanvragen

Voor meer informatie, inzicht in de mogelijkheden of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Diverse gerealiseerde projecten vindt u in onze portfolio. Daarnaast kunt u op onze Facebookpagina terecht voor enkele bouwwerken. Select Stallenbouw: dé specialist in paardenstallen en hondenkennels.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.