Skip to main content

Geïsoleerde paardenstal

Een geïsoleerde paardenstal laat u ontwerpen én bouwen door Select Stallenbouw. Al sinds 1997 vervaardigen wij paardenstallen en -boxen conform uw wensen. Hierbij nemen wij graag het complete bouwwerk voor onze rekening. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie. Voor eventuele vragen zijn wij direct bereikbaar op het volgende telefoonnummer: +31(0)24-6455655. Wij luisteren gericht naar uw wensen, zodat uw paard een geïsoleerde paardenstal op maat verkrijgt.

Kant en klare paardenstallen

Select Stallenbouw bouwt paardenstallen voorzien van dé beste materialen. Onze bouwwerken bieden warmte, comfort én veiligheid voor zowel het dier als de verzorger. Bovendien houden wij nadrukkelijk rekening met de details. Zo worden onze stallen opgeleverd met afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden. Verder worden onze geïsoleerde paardenstallen gekenmerkt door het volgende:

 • Binnenwanden bekleedt met multiplex;
 • Buitenwanden voorzien van geïmpregneerd hout;
 • Extra balken tussen binnen- en buitenwand voor het voorkomen van doorslaan;
 • Krachtige uitvoering van hang- en sluitwerk.

Een geïsoleerde paardenstal buiten

U heeft diverse mogelijkheden voor uw nieuwe paardenstal. Zo kunt u kiezen voor één van onze modellen, maar ook voor maatwerk. Kiest u voor één van onze modellen? Dan heeft u de keuze uit één van de volgende modellen paardenstallen: Texas, Zadeldak, Dallas, Lessenaarsdak en Loopstallen. Wat uw keuze ook is, u verkrijgt te allen tijde kwaliteit. Met alles onder één dak staan wij voor een scherpe prijs, het leveren van een uitstekende service én een snelle levering. Kortom, uw nieuwe geïsoleerde paardenstal laat u bouwen door onze specialisten.

Een offerte aanvragen

Voor meer informatie of inzicht in de mogelijkheden verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Diverse gerealiseerde projecten vindt u in onze portfolio. Daarnaast kunt u op onze Facebookpagina terecht voor enkele bouwwerken. Select Stallenbouw: dé specialist in paardenstallen en hondenkennels.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!