Skip to main content

Geitenhok laten bouwen door Select

Wilt u een degelijk geitenhok waar uw geiten lekker kunnen schuilen? Bij Select Stallenbouw zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en bouwen van diverse soorten dierenverblijven zoals geitenhokken, alpacaverblijven, hondenkennels, paardenstallen en loopstallen. Wij biden geitenverbijven volledig op maat aan, waardoor u een geitenhok krijgt dat perfect aan uw wensen voldoet.

Uw geitenhok volledig op maat

Doordat wij het ontwerp en de productie van uw geitenhok zelf in handen hebben, kunnen wij de kosten laag houden. U kunt het geitenhok zelf in elkaar zetten, maar onze montageteams komen door heel Nederland, België en Duitsland om uw geitenverblijf op locatie te monteren. Of u nu een geitenhok wilt laten maken of zelf een geitenhok wilt bouwen, wij helpen u verder.

Een open geitenhok voor optimaal comfort

Geiten hebben veel behoefte aan buitenlucht en grazen soms zelfs ’s nachts. Daarom is een geitenhok met een opening, waardoor uw dieren dag en nacht naar binnen en buiten kunnen lopen, ideaal. Het is belangrijk dat het geitenverblijf condens- en tochtvrij is, maar toch goed geventileerd, zodat uw geiten altijd in een comfortabele omgeving verblijven.

Een geitenhok met voldoende ruimte en licht

Geiten hebben behoefte aan licht en voldoende bewegingsruimte. Voor het welzijn van uw geiten is een geitenhok met een bewegingsruimte van minimaal 5m² per geit essentieel. Zorg daarnaast voor voldoende lichtinval en leg regelmatig een dikke laag vers stro op de grond. Dit is niet alleen comfortabel, maar ook hygiënisch omdat het helpt bij het beheersen van de ontlasting. De behoeften van uw geiten kunnen variëren afhankelijk van het ras; bijvoorbeeld, dwerggeiten zijn goed bestand tegen kou dankzij hun wintervacht, terwijl Nubische geiten meer behoefte hebben aan warmte.

Geitenverblijven op maat gemaakt

Bij Select Stallenbouw houden we rekening met de specifieke vbehoeften van uw geiten en uw eigen wensen. Wilt u bijvoorbeeld een aparte opslgruimte voor voer en stro? Wij ontwerpen samen met u het perfecte geienhok dat aan alle eisen voldoet. Geef uw ideeën en wensen aan ons door en wij zorgen voor een optimaal ontwerp en een geitenhok dat perfect bij uw dieren past.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze, producten of het productieproces? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw geitenhok? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.