Skip to main content

Wilt u een mooi, degelijk geitenhok zodat uw geitjes lekker kunnen schuilen? Select Stallenbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en bouwen van diverse soorten dierenverblijven, zoals:

Het ontwerp en de productie van uw geitenverblijf doen wij zelf, waardoor we de prijzen laag kunnen houden én u een geiten hok volledig naar uw eigen wensen koopt. U kunt het hok zelf zetten, maar onze montageteams komen door heel Nederland, België én Duitsland om de geitenverblijven op locatie in elkaar te zetten.

Een open geiten hok

Geiten hebben veel behoefte aan buitenlucht; ze grazen soms zelfs ’s nachts. Het geiten hok dient dan ook vooral als schuilplaats voor kou, hitte of regen. Het is belangrijk dat het hok wel condens- en tochtvrij is, maar toch goed geventileerd. Een geitenhok met een opening waardoor uw dieren dag en nacht naar binnen en buiten kunnen lopen, is daarom ideaal.

Een geiten hok met ruimte

Geiten hebben behoefte aan licht; daarom is het belangrijk dat het geitenverblijf voldoende lichtinval heeft. Ook is een bewegingsruimte van 5m² per geit vereist voor het welzijn van uw dieren. Leg ook regelmatig een dikke laag vers stro op de grond. Dat is niet alleen comfortabel; het is ook hygiënischer in verband met de ontlasting die anders op de vloer terecht komt. Afhankelijk van het geitenras is de behoefte om warm en droog te staan, groter of kleiner. Een dwerggeit ontwikkelt bijvoorbeeld elk jaar een wintervacht, waardoor ze heel goed bestand zijn tegen de kou, maar de Nubische geit heeft veel meer behoefte aan warmte.

Geiten hok op maat

Select Stallenbouw houdt niet alleen rekening met de ruimte en behoeftes van uw dieren; ook is het mogelijk om andere wensen aan te geven. Wilt u bijvoorbeeld een aparte opslagruimte voor voer en stro? Geef ons uw ideeën en wensen door; samen komen we tot het perfecte ontwerp en leveren we het geiten hok dat bij u en uw geiten past.

Contact

Heeft u vragen over onze werkwijze of over onze producten of het productieproces? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u vrijblijvend verder!

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.