Skip to main content

Wilt u een goede, comfortabele geitenstal kopen tegen een scherpe prijs? Select Stallenbouw heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en bouwen van geitenstallen. We staan garant voor vakwerk en duurzame dierenverblijven, die vele jaren onderdak zullen bieden aan uw favoriete dieren. Naast geitenstallen kunt u bij ons ook terecht voor:

Een geitenstal kopen: waar moet u op letten?

Geiten staan graag buiten; zelfs ’s nachts kunnen ze nog de neiging hebben om te grazen. Het is dan ook belangrijk dat geiten niet dagenlang opgesloten staan in een hok. Wel schuilen ze graag voor de regen en soms voor de kou, en in de zomer helpt een geitenverblijf ze ook om uit de felle zon te blijven. Een open geitenstal is dan ook de beste oplossing, zodat ze altijd naar behoefte kunnen in- en uitlopen en hun eigen natuur kunnen volgen. Verder vinden geiten het prettig om voldoende licht te hebben in het hok, en hebben ze ook behoefte aan ruimte. Reken op zo’n 5m² per geit.

Geitenstal kopen op maat

Wij hebben het hele proces, van ontwerp tot montage, in eigen hand. Wilt u dus een geitenstal kopen die volledig is aangepast aan uw wensen, dan zit u bij Select Stallenbouw goed. Bovendien kunnen we de prijzen laag houden omdat we de productie ook zelf doen. Wilt u bijvoorbeeld een aparte opslagruimte voor bijvoorbeeld hooi? Ook dat kunnen we meenemen in het ontwerp. Vertel ons uw ideeën, dan zetten wij ze op papier en realiseren we een geitenstal die volledig aan uw wensen voldoet.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een mooie, degelijke en comfortabele geitenstal? Of heeft u vragen over één van onze andere producten, of over onze werkwijze? Neemt u dan gerust contact met ons op; het is geheel vrijblijvend en wij helpen u graag verder.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.