Skip to main content

Goedkope paardenstal

Bent u op zoek naar een goedkope paardenstal? Select Stallenbouw staat voor het bouwen van paardenstallen voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Om een offerte aan te vragen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken vervolgens gericht met u mee, zodat u een concurrerende offerte ontvangt. Volledig conform uw wensen en voorkeuren.

Altijd dé goedkoopste prijs

U wilt een goedkope paardenstal van een hoge kwaliteit. Dan bent u bij Select Stallenbouw aan het juiste adres. Al sinds 1997 vervaardigen wij kwaliteit paardenstallen en hondenkennels. U kunt bij ons rekenen op:

 • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs;
 • Ontwerp, productie én montage onder één dak;
 • Een uitstekende service.

Door alles onder één dak aan te bieden, bent u goedkoper uit voor uw paardenstal. Tevens kunnen wij hierdoor betrouwbare levertijden garanderen. Kortom: u bent verzekerd van een snelle bouw van uw nieuwe paardenstal.

Zelf bouwen

Om kosten te besparen, kunt u er ook voor kiezen om een zelfbouwpakket te bestellen bij ons. Als u een ervaren klusser bent, kunt u de paardenstal dan zelf in elkaar zetten. Onze zelfbouwpakketten bestaan o.a. uit:

 • Panelen van geïmpregneerd hout;
 • Asbestvrije golfplaten voor het dak;
 • Hang- en sluitwerk.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende modellen goedkope paardenstallen, zoals:

 • Texas;
 • Zadeldak;
 • Dallas;
 • Lessenaarsdak.

Standaard worden al onze stallen geleverd met binnenwanden van multiplex, maar als u ze liever bekleed heeft met betonplex is dat natuurlijk ook mogelijk, voor een meerprijs van €75 per stal. Buitenwanden zijn altijd van geïmpregneerd hout, en het hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd.

Wilt u een stal op maat? Uiteraard is dat ook mogelijk. Bovenstaande zijn onze standaardmodellen maar er zijn vele variaties mogelijk. Maak een afspraak met ons, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Loopstallen

Onze stallen zijn altijd uiterst comfortabel voor zowel de dieren als hun verzorgers. De binnenwanden zijn keurig glad en ook de lasnaden zijn mooi afgewerkt. Voor de afmetingen van onze stallen houden we uiteraard altijd rekening met de schofthoogte van de dieren zodat ze ruim voldoende bewegingsvrijheid hebben. Heeft u liever een loopstal? In een loopstal hebben paarden extra bewegingsruimte en staan ze bij elkaar. Vaak vinden paarden dan fijn, het zijn immers sociale dieren.

Bekijk ons aanbod aan goedkope houten paardenboxen

Wij hebben al vele prachtige paardenstallen en -boxen opgeleverd in Nederland en Duitsland. Hier zijn wij heel trots op. Wilt u een impressie van onze opgeleverde bouwprojecten? Neemt u dan gerust een kijkje in onze portfolio. Ideaal om inzicht in de mogelijkheden te verkrijgen. Om kennis te maken met Select Stallenbouw, kunt u terecht onder over ons of een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina.

Vraag een offerte aan

Kies het gewenste paardenstal model. U heeft vervolgens direct inzichtelijk wat de prijs per stal is. Wenst u meer informatie of heeft u aanvullende wensen ten aanzien van uw nieuwe paardenstal? Geef ons een belletje op telefoonnummer: 024-6455655. Het is dan mogelijk om gericht met u mee te denken. Zo weet u zeker dat u een goedkope paardenstal verkrijgt voor dé beste prijs/kwaliteit.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!