Bent u op zoek naar een goedkope paardenstal? Select Stallenbouw staat voor het bouwen van paardenstallen voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Om een offerte aan te vragen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken vervolgens gericht met u mee, zodat u een concurrerende offerte ontvangt. Volledig conform uw wensen en voorkeuren.

Altijd dé scherpste prijs

U wilt een goedkope paardenstal van een hoge kwaliteit. Dan bent u bij Select Stallenbouw aan het juiste adres. Al sinds 1997 vervaardigen wij kwaliteit paardenstallen en hondenkennels. U kunt bij ons rekenen op:

  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs;
  • Ontwerp, productie én montage onder één dak;
  • Een uitstekende service.

Door alles onder één dak aan te bieden, bent u goedkoper uit voor uw paardenstal. Tevens kunnen wij hierdoor betrouwbare levertijden garanderen. Kortom: u bent gewaarborgd van een snelle bouw van uw nieuwe paardenstal.

Bekijk ons aanbod aan paardenboxen

Hedendaags hebben wij al vele prachtige paardenstallen en -boxen opgeleverd in Nederland en Duitsland. Hier zijn wij heel trots op. Wilt u een impressie van onze opgeleverde bouwprojecten? Neemt u dan gerust een kijkje in onze portfolio. Ideaal om inzicht in de mogelijkheden te verkrijgen. Om kennis te maken met Select Stallenbouw, kunt u terecht onder over ons of een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina.

Vraag een offerte aan

Kies het gewenste paardenstal model. U heeft vervolgens direct inzichtelijk wat de prijs per stal is. Wenst u meer informatie of heeft u aanvullende wensen ten aanzien van uw nieuwe paardenstal? Geef ons een belletje op telefoonnummer: 024-6455655. Het is dan mogelijk om gericht met u mee te denken. Zo weet u zeker dat u een goedkope paardenstal verkrijgt voor dé beste prijs/kwaliteit.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!