Skip to main content

Wilt u een houten dierenverblijf laten bouwen? Select Stallenbouw is gespecialiseerd in het bouwen van paardenstallen, hondenkennels en dierenverblijven. Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wij denken gericht met u mee, zodat u een houten dierenverblijf op maat verkrijgt.

Een houten dierenverblijf buiten op maat

Al sinds 1997 staat Select Stallenbouw voor de vervaardiging van houten dierenverblijven op maat. U kunt bij ons rekenen op:

  • Sterke buitenwanden, voorzien van geïmpregneerd hout;
  • Gladde binnenwanden van multiplex;
  • Een sterke uitvoering van hang- en sluitwerken in combinatie met balken.

Heeft u speciale wensen ten aanzien van het bouwwerk? Geen enkel probleem. Door onze expertise is het mogelijk om zowel standaard modellen als maatwerk op te leveren. Neem voor uw eigen wensen contact met ons op. Voor een kleine impressie van enkele dierenverblijven op maat kunt u terecht in onze portfolio. Voor een uitgebreide fotoreportage van diverse projecten klikt u op stal opbouw. Daarnaast vindt u meer informatie omtrent Select Stallenbouw op onze Facebookpagina.

Kies voor dé specialist in stallenbouw

Zoals benoemd kennen wij een jarenlange ervaring in stallenbouw. Wij kunnen hierdoor zorg dragen voor het complete bouwproject; van ontwerp tot productie. Na productie van de materialen bouwen wij het houten dierenverblijf op een professionele wijze. U kunt hierbij rekenen op een klantgericht bouwteam. Kortom, voor uw nieuwe dierenverblijf bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan

Met Select Stallenbouw kiest u voor kwaliteit, scherpe prijzen én een snelle oplevering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw houten dierenverblijf? Contacteer ons op het volgende telefoonnummer: +31(0)246455655. Wij helpen u graag.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.