Skip to main content

Select Stallenbouw heeft al vele prachtige luxe paardenboxen voor klanten opgeleverd. Wilt u een houten paardenbox of -stal voor uw paard laten bouwen? Vraag dan direct een offerte aan of geef ons een belletje op telefoonnummer: +31(0)24-6455655 voor meer informatie. Wij laten graag aan u zien dat u voor stalbouw bij Select Stallenbouw moet zijn.

Kant en klare houten paardenboxen

Wij staan voor de realisatie van prachtige houten paardenboxen. U vindt de volgende standaard modellen in onze catalogus:

Het comfort van uw paard staat centraal bij het op te leveren project. Wij maken daarom gebruik van multiplex voor het bekleden van de binnenwanden. Verder voorzien wij de buitenwanden van geïmpregneerd hout en brengen wij extra balken aan om doorslaan te voorkomen. Om details beter tot recht te laten komen, worden lasnaden keurig afgewerkt. Tot slot verkrijgt u hang- en sluitwerk dat zowel zwaard uitgevoerd als thermisch verzinkt of gegalvaniseerd is. Kortom, voor een kant en klare paardenbox bent u bij Select Stallenbouw aan het juiste adres.

Uw bouwproject van A tot Z

Kiest u voor onze specialisten? Dan dragen wij zorg voor het bouwproject van A tot Z. Dit betekent een professioneel ontwerp conform uw wensen, productie in onze eigen werkplaats én montage door een vakkundig bouwteam. Door alles onder één dak te bieden voor uw houten paardenbox, verkrijgt u dé beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wacht daarom niet langer en neem direct contact op voor de mogelijkheden. Om alvast kennis te maken met diverse bouwprojecten, kunt u terecht in onze portfolio. Daarnaast verschaft onze pagina op Facebook een goede impressie van de mogelijkheden. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden met betrekking tot stallenbouw.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.