Wilt u een houten paardenstal laten bouwen voor uw paard? Bij Select Stallenbouw bent u aan het juiste adres voor het vervaardigen van paardenboxen en -stallen op maat. Al sinds 1997 staan wij garant voor vakwerk. Neem voor de mogelijkheden contact op en vraag een offerte aan. Onze specialisten denken met u mee, zodat u een houten paardenstal op maat verkrijgt.

Dé specialist in houten bouwwerken

Door de jaren heen hebben wij al vele mooie bouwwerken mogen vervaardigen voor onze klanten. Als specialist in stallenbouw staan wij voor de realisatie van:

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan klantgerichtheid en kwaliteit centraal. Verder wordt er altijd aan het comfort van mens en dier gedacht. Van ontwerp tot compleet bouwwerk, Select Stallenbouw is dé specialist voor uw project van A tot Z.

Houten paardenstallen prijzen

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een houten paardenstal en wilt u inzicht in de mogelijke prijzen? U kunt bij Select Stallenbouw terecht voor diverse modellen paardenstallen. Gedacht kan worden aan Texas, Zadeldak, Dallas en Lessenaarsdak. Klik door op het desbetreffende model en verkrijg snel inzicht in de prijs van het model. U heeft tevens diverse mogelijkheden in de grootte van de stal. Heeft u aanvullende wensen of wilt u een houten paardenstal volledig conform uw wensen laten bouwen? Contacteer onze specialisten dan snel voor een passende offerte.

Prachtige paardenstallen bij Select Stallenbouw

Wij zijn trots op de houten paardenstallen die hedendaags door Select Stallenbouw zijn opgeleverd. Onder portfolio vindt u een uitgebreid aanbod aan gerealiseerde projecten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden. Daarnaast verkrijgt u een goede impressie van Select Stallenbouw via Facebook.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.