Skip to main content

Wilt u een houten paardenstal laten bouwen voor uw paard? Bij Select Stallenbouw bent u aan het juiste adres voor het vervaardigen van paardenboxen en -stallen op maat. Al sinds 1997 staan wij garant voor vakwerk. Neem voor de mogelijkheden contact op en vraag een offerte aan. Onze specialisten denken met u mee, zodat u een houten paardenstal op maat verkrijgt.

Dé specialist in houten bouwwerken

Door de jaren heen hebben wij al vele mooie bouwwerken mogen vervaardigen voor onze klanten. Als specialist in stallenbouw staan wij voor de realisatie van:

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan klantgerichtheid en kwaliteit centraal. Verder wordt er altijd aan het comfort van mens en dier gedacht. Van ontwerp tot compleet bouwwerk, Select Stallenbouw is dé specialist voor uw project van A tot Z.

Houten paardenstallen prijzen

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een houten paardenstal en wilt u inzicht in de mogelijke prijzen? U kunt bij Select Stallenbouw terecht voor diverse modellen paardenstallen. Gedacht kan worden aan Texas, Zadeldak, Dallas en Lessenaarsdak. Klik door op het desbetreffende model en verkrijg snel inzicht in de prijs van het model. U heeft tevens diverse mogelijkheden in de grootte van de stal. Heeft u aanvullende wensen of wilt u een houten paardenstal volledig conform uw wensen laten bouwen? Contacteer onze specialisten dan snel voor een passende offerte.

Paardenstallen op maat

Of u nu een kleine paardenstal wilt bouwen voor een enkel paard of een grotere stal voor een aantal paarden. Wellicht wilt u een kleine overkapping zodat uw paard droog zijn hoofd naar buiten kan steken? En is een hooizolder boven de stallen ook wel handig? Als u uw stallen machinaal wilt schoonmaken, zijn extra brede deuropeningen aan te raden. Wat uw woonsituatie, smaak of budget ook is – het is mogelijk bij Select-Stallenbouw. Zoekt u wat anders dan een traditionele stal? Ook loopstallen zijn mogelijk. Bekijk de paardenstallen op onze website voor een impressie van de mogelijkheden.

Houten onderdelen

De buitenwanden van onze stallen bestaan standaard uit geïmpregneerde rabatdelen en de binnenwanden zijn standaard bekleed met multiplex. Heeft u liever betonplex voor een betere vochtbestendigheid? Voor een meerprijs van slechts €75 per stal kunnen wij dat voor u verzorgen. De houten wanden zijn mooi glad afgewerkt en hebben geen uitsteeksels of scherpe randen, zodat uw dieren zich er niet aan kunnen verwonden.

Tussen de binnenwand en de buitenwand zullen wij altijd stevige houten balken aanbrengen, ter voorkoming van een eventuele uitbraak van uw paard.

Zelf bouwen of laten bouwen

Onze houten paardenstallen worden in eigen fabriek ontworpen én geproduceerd. Zo worden alle onderdelen onder ideale omstandigheden zorgvuldig gecontroleerd en gemaakt, van voor- en zijwanden tot dakonderdelen en het hang- en sluitwerk. Onze bouwteams komen vervolgens op locatie om de stal bij u neer te zetten en af te monteren. Wilt u uw stal liever zelf in elkaar zetten? Met onze zelfbouwpakketten kan een handige klusser met wat ervaring, de onderdelen zelf ter plaatse monteren. Wij leveren het zelfbouwpakket dan bij u af zodat u de rest kunt doen. Een zelfbouwpakket bestaat o.a. uit:

  • Geïmpregneerde houten buitenwanden;
  • Asbestvrije golfplaten;
  • Gegalvaniseerd, stevig hang- en sluitwerk.

Prachtige paardenstallen bij Select Stallenbouw

Wij zijn trots op de houten paardenstallen die hedendaags door Select Stallenbouw zijn opgeleverd. Onder portfolio vindt u een uitgebreid aanbod aan gerealiseerde projecten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden. Daarnaast verkrijgt u een goede impressie van Select Stallenbouw via Facebook.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.