Skip to main content

Bij Select Stallenbouw kunt u al sinds 1997 terecht voor verschillende dierenverblijven, waaronder ook inloopstallen. Paarden staan graag in een dichte stal en zijn vaak gehecht aan hun privacy, maar wanneer ze overdag in de wei staan, vinden ze het ook fijn om te kunnen schuilen in een inloopstal waar ze vrij naar binnen en naar buiten kunnen. Geiten en Alpaca’s bijvoorbeeld, hebben juist aan zo’n inloopstal vaak al genoeg. U kunt bij ons terecht voor o.a.:

Inloopstal op maat

Wij kunnen de inloopstal voor u ontwerpen die u wenst. Vertel ons uw ideeën en de omstandigheden van uw dieren, dan zullen wij aan de slag gaan om uw ideale inloopstal te realiseren, van ontwerp tot bouw. Ook de productie van de verschillende onderdelen verzorgen wij zelf, waardoor we de prijzen zo scherp mogelijk kunnen houden. Ook kunt u bij ons rekenen op betrouwbare levertijden.

Inloopstal voor geiten

Afhankelijk van het geitenras, is er meer of minder behoeft aan een schuilplaats. Toch vinden alle geiten het fijn om af en toe te kunnen schuilen. Wel is het zo dat een geit in het algemeen graag buiten is. Zelfs ’s nachts vinden geiten het soms fijn om buiten te kunnen grazen. Daarom is een inloopstal voor hen ideaal. Hij mag niet te klein zijn (houd rekening met minimaal 5 m² per geit) en ook houden geiten van licht. Daarom moet er ook voldoende lichtinval zijn in het geitenhok.

Inloopstal voor alpaca’s

Ook alpaca’s zijn graag buiten, maar wanneer het regent of hard waait, staan ze toch graag binnen. Ook op hete zomerdagen zoeken ze graag hun toevlucht tot een wat koeler plekje. Een inloopstal bij de alpacawei, waar ze in en uit kunnen naar behoefte, is dan ook zeker aan te raden. Geef de alpaca’s minimaal 2 m² ruimte per dier, en zorg ook dat er altijd water en vers hooi voorhanden is.

Contact

Bij Select Stallenbouw zijn de mogelijkheden voor inloopstallen bijna eindeloos. Vertel ons uw ideeën en wensen! Heeft u vragen over onze werkwijze, wilt u graag een offerte ontvangen of wilt u meer weten over één van onze andere dierenverblijven? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u vrijblijvend en met plezier verder!

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.