Skip to main content

Select Stallenbouw is gevestigd in Wijchen en staat al sinds 1997 garant voor uitstekend vakwerk en mooi afgewerkte hondenkennels en paardenstallen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte hondenkennels. Bij ons bent u verzekerd van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Klantvriendelijkheid vinden wij ontzettend belangrijk en steeds meer mensen laten daarom bij ons de kennel bouwen.

Kennel bouwen op maat

Uw trouwe viervoeter verdient natuurlijk ook een heerlijk plekje om te slapen. Wij verzorgen graag alles op het gebied van hondenkennels, zoals het nachthok voor uw hond. Geheel aangepast aan uw wensen en behoeften. Laat de kennel bouwen door ons en u bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, praktische en diervriendelijke hondenkennels.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het bouwen van de kennel of over de mogelijkheden voor uw hondenhok buiten, kunt u gerust contact met ons opnemen. Prijzen zijn onder voorbehoud!

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.