Skip to main content

U wilt graag een eigen paardenbox laten bouwen? Eindelijk dat mooie stukje grond gevonden om daar uw paardenbox op te laten bouwen zodat uw paard een prettig onderkomen heeft. Dan kan select-stallenbouw deze voor u realiseren. De specialist in het bouwen van paardenbox en stallen. Van een kant en klare paardenbox tot een luxe paardenbox op maat bij Select-stallenbouw hebben wij kennis van deze zaken en voldoende mogelijkheden om uw wensen te realiseren.

Welke paardenbox wilt u laten bouwen?

 • Houten paardenbox; Voor u hebben wij 5 soorten paardenboxen in ons assortiment. Neem een kijkje op onze website voor de afbeeldingen en omschrijvingen.
 • Paardenbox zelfbouwpakket; Met dit pakket kan de ervaren klusser zelf aan de slag met het bouwen van een paardenbox.
 • Luxe paardenbox of loopstal; deze zijn geschikt voor groepshuisvesting. Het biedt onderdak voor de paarden waarin zij vrij kunnen rondlopen.
 • Paardenbox op maat; Nadat wij met u de wensen voor het verblijf hebben doorgesproken realiseren wij uw gewenste paardenbox.

Sinds 1997 staan wij garant voor vakwerk in het realiseren van paardenbox- en stallen. Van het ontwerp tot het afwerken van de stallen bouwen wij prachtige projecten tot ieders tevredenheid. Buiten het bouwen van paardenbox- en stallen bouwen wij ook hondenkennels en dierenverblijven voor de scherpste prijs. Op onze website kunt een kijkje nemen in onze rubriek portfolio om een eerste indruk te krijgen van onze projecten. Ook onder het menu van stal opbouw kunt een kijkje nemen in de grotere projecten die wij plaatsen.

Het bouwen van een paardenbox en de veiligheid.

Comfort en veiligheid zijn criteria waaraan de paardenbox moet voldoen. Licht en lucht in de stal zijn hierdoor van belang. Gladde binnenwanden en afgewerkte lasnaden zijn details die extra comfort en veiligheid bieden zodat uw paard gezond blijft en een comfortabel onderkomen heeft.

Klantgericht en met hart voor de dieren is en blijft ons uitgangspunt. Wij bespreken graag met u over de mogelijkheden binnen specifieke wensen. Op onze website vind u onze contactgegevens en uiteraard onze referenties. Neem gerust contact met ons op. Tot dan!

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.