Skip to main content

Wilt u graag een paardenbox buiten plaatsen? U kunt uw paarden buiten laten lopen maar u wilt uw paard ook onderdak bieden zodat hij of zij op een veilige en comfortabele plaats kan overnachten? Dan heeft Select Stallenbouw voldoende mogelijkheden voor u om deze te realiseren.

Welke paardenbox kiest u voor buiten?

 • Kant en klare buitenstal
 • Houten Paardenbox
 • Zelfbouwpakket Paardenbox
 • Luxe paardenbox en/of loopstal
 • Paardenbox op maat

Select Stallenbouw bekijkt samen met u naar de mogelijkheden en kan u adviseren om het juiste onderkomen voor uw paard of paarden te kiezen. Op onze website vindt u fotoreportages van onze stallen en van onze grotere projecten. Van kant en klare stallen tot het bouwen van een luxe paardenbox, wij zijn met onze jarenlange ervaring uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. Onze klantgerichtheid en service geeft ons een goede reputatie.

Paardenboxen op maat

Voor het creëren van een perfect buitenverblijf voor uw paard bieden we ook paardenboxen op maat aan. Hierbij kunt u zelf aangeven hoe u de stal gebouwd moet worden. Wij denken natuurlijk graag met u mee voor de beste oplossing voor uw paarden. Er zijn talloze opties waar u uit kunt kiezen om de buitenstal te creëren die u voor ogen had. Wij hebben in ons assortiment materialen van uitstekende kwaliteit met een scherpe prijs. Zo kunnen wij een paardenbox van kwaliteit leveren met een voordelige prijs.

De buitenstallen zijn mooi afgewerkt en hebben daardoor ook een mooie uitstraling. U kunt uw paarden jarenlang met een gerust hart stallen in onze paardenboxen voor buiten.  We hebben buitenstallen die helemaal afgesloten zijn, maar ook buitenstallen met een luifel bijvoorbeeld. En zo zijn er nog veel meer opties, waaruit u kunt kiezen bij Select-stallenbouw. Voor vragen over de mogelijkheden, neemt u contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u direct verder.

Waarom maakt u de keuze voor een paardenbox?

Huisvesting en een ruime weide is belangrijk voor de gezondheid van uw paarden. Immers een gezond paard is een blij paard. Uiteraard zijn hier richtlijnen voor. Select Stallenbouw werkt met inachtneming voor deze regels. Tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk om voor uw paard de juiste beschutting te kiezen. Onderdak bieden tijdens regen, wind en zon zijn omstandigheden waarvoor een paard graag wil schuilen in zijn paardenbox. Voorwaarden voor een goede paardenbox zijn; een schone droge ligplaats welke voldoende licht en ventilatie biedt.

Select Stallenbouw bouwt vanaf 1997 prachtige houtwerken van paardenbox tot hondenkennels. Wij ontwerpen complete bouwwerken en projecten op maat. Voor bijna alle dieren die buiten verblijven realiseren wij verschillende projecten. Neem gerust contact op met ons om uw wensen door te spreken. Ook kunt u via onze website eenvoudig een offerte aanvragen. Tot dan!

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.