Skip to main content

In de provincie Brabant kunt u uitstekend bij Select Stallenbouw terecht voor het laten bouwen van uw nieuwe paardenstal. Zo bieden wij al sinds 1997 een ruime ervaring in stallenbouw. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw paardenstal. Enige vragen stelt u eenvoudig door contact met ons op te nemen. Wij begeleiden u graag bij de bouw van uw nieuwe paardenstal in Brabant.

Een paardenstal laten bouwen conform wens

Een paardenstal dient natuurlijk luxe en veiligheid te bieden, zowel voor het dier als voor de verzorger. In het assortiment van Select Stallenbouw vindt u verschillende modellen paardenstallen:

Bekijk op uw gemak onze modellen online. Heeft u extra wensen ten aanzien van uw nieuwe paardenstal in Brabant? Select Stallenbouw denkt graag met u mee. Zo weet u zeker dat u een paardenstal laat bouwen, volledig conform uw wensen en voorkeuren.

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Door onze jarenlange ervaring in stallenbouw weten wij wat er nodig is om een topkwaliteit paardenstal te bouwen. Gebruikte materialen zijn dan ook van hoge kwaliteit. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan binnenwanden van multiplex, buitenwanden van geïmpregneerd hout én een zware uitvoering van het hang- en sluitwerk.

U kiest verder voor Select Stallenbouw vanwege onze scherpe prijs, een snelle levertijd én de mogelijkheid tot het plaatselijk laten bouwen van uw nieuwe paardenstal door ons eigen bouwteam. Kortom: wij bieden alles onder één dak voor uw stal.

Van ontwerp tot bouw

Door uw wensen met ons te bespreken, komen wij in onze ontwerpstudio tot het ideale ontwerp voor uw stal. Wilt u uw stal machinaal schoonmaken? Dan voorzien wij uw stal van extra brede doorgangen en deuren. Wilt u een mooie groepsaccommodatie laten ontwerpen en een loopstal laten bouwen voor uw paarden? Alles is mogelijk bij Select Stallenbouw.

Ook de bouw van uw stallen nemen wij graag voor onze rekening. Door onze jarenlange ervaring kunt u erop rekenen dat wij uw stallen vlot en vakkundig bij u in Brabant neer komen zetten. En waar u ook zeker van kunt zijn, is dat u een scherpe prijs betaalt voor de beste kwaliteit, zowel in materiaal als in uitvoering.

Zelf bouwen

Wilt u uw stal liever zelf bouwen? Ook dat is mogelijk met de materialen van Select Stallenbouw. Wij kunnen uw paardenstal namelijk ook door heel Brabant afleveren als zelfbouwpakket. De pakketten worden zorgvuldig door ons samengesteld en stellen u in staat om uw paardenstal helemaal zelf af te monteren. De inhoud van deze zelfbouwpakketten bestaat uit o.a.:

  • Geïmpregneerd hout;
  • Asbestvrije golfplaten;
  • Zwaar hang- en sluitwerk dat gegalvaniseerd is.

Standaard bestaat de bekleding van de binnenwanden uit multiplex, maar voor een meerprijs van €75 per stal is het ook mogelijk om deze in betonplex te verkrijgen.

Bespreek de mogelijkheden

Bel op naar telefoonnummer: +31(0)24-6455655 en maak uw wensen kenbaar aan onze specialisten. Wij versturen u vervolgens een concurrerende offerte toe. Na akkoord gaat Select Stallenbouw voor u aan de slag met de realisatie van dé perfecte paardenstal bij u thuis in Brabant.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.