Skip to main content

Aan de hand van uw wensen bouwt Select Stallenbouw een prachtige paardenstal in de provincie Limburg. Daarvoor gebruiken we de beste materialen, zoals hoogwaardig hout voor de panelen en gegalvaniseerd metaal voor het hang- en sluitwerk. Geef ons vrijblijvend een belletje op telefoonnummer: +31(0)24-6455655 en bespreek de mogelijkheden voor uw nieuwe stal. Wij sturen u vervolgens een concurrerende offerte toe, volledig afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Gaat u akkoord? Dan gaat ons professionele bouwteam aan de slag met de realisatie van een nieuwe paardenstal bij u thuis in Limburg.

Stallenbouw op maat

Het mag uw dieren natuurlijk aan niks ontbreken. Select Stallenbouw begeleidt u daarom graag bij de bouw van uw paardenstal. Al sinds 1997 staan wij voor de vervaardiging van stallen op maat. U vindt de volgende paardenstal modellen in ons assortiment:

Heeft u extra wensen ten aanzien van uw nieuwe paardenstal? Ga dan zeker het gesprek met ons aan. Wij denken gericht met u mee, zodat het maximale comfort wordt gecreëerd voor zowel het dier als de verzorger. Uiteraard houden wij hierbij ook nadrukkelijk rekening met de veiligheid.

Dé specialist voor de bouw van uw paardenstal in Limburg

Zoals benoemd kent Select Stallenbouw een jarenlange ervaring op het gebied van stallenbouw. Door de jaren heen hebben we dan ook al talloze prachtige paardenstallen hebben opgeleverd in de provincie Limburg. Select Stallenbouw biedt hoge kwaliteit paardenstallen tegen een scherpe prijs. Het is niet alleen mogelijk om de stallen als zelfbouwpakket te bestellen, maar ons professionele bouwteam komt ook graag op locatie om uw paardenstal te monteren. Uw paardenstal kan van A tot Z door ons verzorgd worden: van productie tot plaatsing!

Een offerte aanvragen

Neem snel contact met ons op en vraag direct een offerte aan voor uw nieuwe paardenstal. Om alvast kennis te maken met diverse opgeleverde paardenstallen, kunt u terecht onder portfolio of een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Select Stallenbouw: voor de bouw van uw nieuwe paardenstal in omgeving Limburg.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.