Skip to main content

Op zoek naar een paardenstal in Overijssel? Select Stallenbouw helpt u graag hierbij. Zo staan wij voor het ontwerpen, leveren én bouwen van paardenstallen in de provincie Overijssel. Neem contact met ons op om uw wensen en voorkeuren door te spreken. In onze portfolio vindt u alvast diverse gerealiseerde paardenstallen in omgeving Overijssel. Ideaal voor een kleine impressie van de mogelijkheden.

Topkwaliteit materialen voor uw paardenstal in Overijssel

Al sinds 1997 dragen wij zorg voor topkwaliteit paardenstallen in omgeving Overijssel. Om onze hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, voorzien wij onze stallen van dé beste materialen. De onderstaande punten in de opsomming geven dit mooi weer:

  • Binnenwanden zijn bekleed met multiplex;
  • Buitenwanden zijn gemaakt van geïmpregneerd hout;
  • Hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd.

Verder houden wij nadrukkelijk rekening met de details. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden. Licht en lucht zijn van wezenlijk belang in uw nieuwe stal. U kunt daarom altijd rekenen op hoge kwaliteit paardenstallen, waarbij het comfort en de veiligheid van uw dier centraal staan.

Ontwerp, levering én montage

Door onze jarenlange ervaring bieden wij alles onder één dak voor uw nieuwe paardenstal. U kunt dan denken aan zowel het ontwerp, de levering als de montage. Hierdoor garanderen wij topkwaliteit voor een scherpe prijs. Wilt u hét beste voor uw paard? Dan laat u stallenbouw over aan onze specialisten.

Vraag een offerte aan

Bespreek op gemak uw wensen door, wij sturen u vervolgens een concurrerende offerte toe. Na akkoord gaat Select Stallenbouw aan de slag met uw paardenstal in Overijssel. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over één van onze paardenstal modellen? Wij beantwoorden uw vragen graag. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.