Skip to main content

n Venray kunt u uitstekend bij Select Stallenbouw terecht voor het laten bouwen van uw nieuwe paardenstal. Wij zijn in 1997 begonnen en hebben dan ook een ruime ervaring van meer dan 25 jaar op het gebied van stallenbouw. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw paardenstal. Wanneer u vragen heeft, stelt u die eenvoudig door contact met ons op te nemen. Wij begeleiden u graag bij de bouw van uw nieuwe paardenstal in Venray.

Een paardenstal laten bouwen conform wens

Een paardenstal dient natuurlijk luxe en veiligheid te bieden, zowel voor het dier als voor de verzorger. Wilt u een paardenstal met een diepe luifel? Of vindt u een wat kortere luifel voldoende? Misschien geeft u de voorkeur aan een stal met een plat, in plaats van een spits dak. In het assortiment van Select Stallenbouw vindt u verschillende standaard modellen paardenstallen.

Ook maatwerk is bij ons mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op zodat we alle mogelijkheden rustig met elkaar door kunnen spreken.

De vermelde prijzen bij de modellen op onze website zijn exclusief het transport en de montage en de binnenwanden zijn standaard bekleed met multiple. Wilt u liever betonplex? Dat is uiteraard ook mogelijk, tegen een meerprijs van €75 per stal. Tussen binnen- en buitenwand worden overigens altijd balken aangebracht. Daarmee wordt doorslaan voorkomen.

Bekijk op uw gemak onze modellen online. Heeft u extra wensen ten aanzien van uw nieuwe paardenstal in Venray? Select Stallenbouw denkt graag met u mee. Zo weet u zeker dat u een paardenstal laat bouwen, volledig conform uw wensen en voorkeuren.

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Door onze jarenlange ervaring in stallenbouw weten wij wat er nodig is om een topkwaliteit paardenstal te bouwen. Gebruikte materialen zijn dan ook van hoge kwaliteit. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan binnenwanden van multiplex, buitenwanden van geïmpregneerd hout én een zware uitvoering van het hang- en sluitwerk.

U kiest verder voor Select Stallenbouw vanwege onze scherpe prijs, een snelle levertijd én de mogelijkheid tot het plaatselijk laten bouwen van uw nieuwe paardenstal door ons eigen bouwteam. Kortom: wij bieden alles onder één dak voor uw stal.

Zelf bouwen

Select Stallenbouw kan de bouw van uw nieuwe paardenstal in Venray compleet voor u verzorgen, van ontwerp tot de uiteindelijke montage. Wilt u de paardenstal liever zelf bouwen? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen uw paardenstal als bouwpakket aanleveren in Venray. Uw pakket wordt zorgvuldig samengesteld en u kunt kiezen uit verschillende pakketten. De pakketten bestaan in ieder geval uit:

  • Geïmpregneerd hout;
  • Asbestvrije golfplaten;
  • Stevig en degelijk hang- en sluitwerk.

Bespreek de mogelijkheden

Bel ons op telefoonnummer: +31(0)24-6455655 en maak uw wensen kenbaar aan onze specialisten. Wij sturen u vervolgens een concurrerende offerte toe. Na akkoord gaat Select Stallenbouw voor u aan de slag met de realisatie van dé perfecte paardenstal bij u thuis in Venray.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.