Skip to main content

Op zoek naar een paardenstal in Weert? Select Stallenbouw helpt u graag hierbij. Zo staan wij voor het ontwerpen, leveren én bouwen van paardenstallen in Weert. Neem contact met ons op om uw wensen en voorkeuren door te spreken. In onze portfolio vindt u alvast diverse gerealiseerde paardenstallen in de omgeving van Weert. Ideaal voor een kleine impressie van de mogelijkheden.

Topkwaliteit materialen voor uw paardenstal in Weert

Al sinds 1997 dragen wij zorg voor topkwaliteit paardenstallen in omgeving Weert. Om onze hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, voorzien wij onze stallen van dé beste materialen. De onderstaande punten in de opsomming geven dit mooi weer:

  • Binnenwanden zijn bekleed met multiplex;
  • Buitenwanden zijn gemaakt van geïmpregneerd hout;
  • Hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd.

Verder houden wij nadrukkelijk rekening met de details. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden. Licht en lucht zijn van wezenlijk belang in uw nieuwe stal. U kunt daarom altijd rekenen op hoge kwaliteit paardenstallen, waarbij het comfort en de veiligheid van uw dier en de verzorgers centraal staan.

Ontwerp, levering én montage

Door onze jarenlange ervaring bieden wij alles onder één dak voor uw nieuwe paardenstal. U kunt dan denken aan zowel het ontwerp, de levering als de montage. Hierdoor garanderen wij topkwaliteit voor een scherpe prijs. Wilt u hét beste voor uw paard? Dan laat u stallenbouw over aan onze specialisten.

Standaard modellen

Wij ontwerpen graag uw stal precies naar uw wensen, maar wij hebben ook een aantal standaard modellen in ons assortiment:

Een paardenstal hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij elk model vindt u de prijzen, die inclusief btw zijn, maar exclusief de lever- en montagekosten. Standaard zijn deze modellen afgewerkt met binnenwanden van multiplex, maar u kunt tegen een meerprijs van €75 per stal ook kiezen voor een afwerking met betonplex. Daarmee heeft u een wat stevigere wand doordat de buitenste laag bestaat uit een extra harde en gladde epoxylaag, wat hem beter bestand maakt tegen o.a. vocht.

Zelfbouwpakketten voor uw paardenstal in Weert

Naast de mogelijkheid om uw paardenstal door ons in Weert te laten bouwen, kunt u bij ons ook zelfbouwpakketten bestellen. Wij leveren het bouwpakket voor de stal bij u af en vervolgens kunt u deze dan zelf monteren.

Loopstallen

Ook loopstallen kunnen wij voor u maken. Met zo’n groepsaccommodatie geeft u de paarden extra bewegingsruimte. Sommige paarden geven er de voorkeur aan om alleen in een box te staan, maar het zijn sociale dieren en vaak vinden ze het juist fijn om samen met andere paarden op stal te staan. Ga met ons in overleg om te bekijken wat uw wensen zijn voor uw loopstal, zodat deze helemaal naar uw wens opgeleverd wordt.

Vraag een offerte aan

Bespreek op gemak uw wensen door, wij sturen u vervolgens een concurrerende offerte toe. Na akkoord gaat Select Stallenbouw aan de slag met uw paardenstal in Weert. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over één van onze paardenstal modellen? Wij beantwoorden uw vragen graag. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.