Skip to main content

Paardenstal zelfbouwpakket

Select Stallenbouw staat voor het ontwerpen, produceren én monteren van paardenstallen. Hierbij bieden wij alles onder één dak. Wilt u liever zelf zorg dragen voor de bouw van uw nieuwe paardenstal? Kies voor een paardenstal zelfbouwpakket. Wij brengen dan de gewenste materialen bij u op locatie. Vervolgens kunt u zelf aan de slag met de bouw van uw paardenstal. Neem voor het aanvragen van een offerte contact met ons op.

Materialen van een bouwpakket

Met behulp van een zelfbouwpakket kan de ervaren klusser zelf aan de slag met het bouwen van de paardenstal. Het pakket omslaat onder andere:

  • Geïmpregneerd hout;
  • Asbestvrije golfplaten;
  • Hang- en sluitwerk.

Meer informatie over de gebruikte materialen vindt u onder onze paardenstal modellen. Zo kunt u bij Select Stallenbouw kiezen uit de volgende modellen: Texas, Zadeldak, Dallas en Lessenaarsdak. Wilt u liever maatwerk? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 024-6455655. Wij gaan het gesprek met u aan, zodat u maatwerk voor uw stal verkrijgt.

Alles onder één dak

Wij adviseren te allen tijde om de bouw van een paardenstal over te laten aan een ervaren vakman. Kiest u voor Select Stallenbouw? Dan kunt u rekenen op een ervaren montageteam. Zodoende bent u altijd gewaarborgd van een professionele bouw van uw nieuwe paardenstal. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde bouwprojecten, kunt u terecht in onze portfolio. Via onze Facebookpagina maakt u kennis met Select Stallenbouw zelf.

Stel gerust uw vraag

Heeft u een vraag over het paardenstal zelfbouwpakket? Wenst u meer informatie over onze diensten? Wij beantwoorden uw vragen duidelijk en snel. Neem hiervoor contact met ons op. Wij laten graag aan u zien dat Select Stallenbouw dé specialist in paardenstallen is.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.
    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!