Onze paardenstallen zijn voorzien van luxe binnenboxen. Zo zijn de binnenwanden bekleed met multiplex, worden er extra balken aangebracht om doorslaan te voorkomen én kunt u rekenen op een sterke uitvoering van het hang- en sluitwerk. Bovendien zijn de buitenwanden voorzien van geïmpregneerd hout. Wilt u het béste voor uw paard? Vraag dan een offerte aan en laat uw paardenstal bouwen door Select Stallenbouw. Wij helpen u graag.

Dé beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Afhankelijk van uw wensen heeft u bij ons keuze uit de volgende modellen paardenstallen: Texas, Zadeldak, Dallas, Lessenaarsdak en Loopstallen. Wilt u uw paardenstal met binnenbox laten bouwen conform uw wensen? Neem contact met ons op voor maatwerk. Wij laten graag aan u de mogelijkheden op het gebied van stallenbouw zien. Kiest u voor Select Stallenbouw? Dan verkrijgt u:

  • Dé beste kwaliteit voor een scherpe prijs;
  • Een uitstekende service;
  • Een snelle oplevering van de gevraagde werkzaamheden.

Kortom, voor het ontwerpen én het bouwen van uw nieuwe paardenstal bent u bij ons aan het juiste adres.

Dé specialist in stallenbouw

Sinds onze oprichting in 1997 staan wij garant voor prachtige bouwwerken. Naast paardenstallen, en de bijbehorende binnenboxen, kunt u uitstekend bij ons terecht voor hondenkennels. Heeft u een hond en wilt u uw trouwe viervoeter comfort bieden? Lees dan verder onder hondenkennels. Om alvast kennis te maken met diverse opgeleverde bouwprojecten, kunt u terecht onder portfolio. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Contact opnemen

Hedendaags heeft Select Stallenbouw al vele prachtige paardenstallen met binnenboxen opgeleverd voor klanten, zowel in Nederland als in het buitenland. Wilt u een nieuwe paardenstal laten bouwen? U contacteert dé specialist in stallenbouw via het volgende telefoonnummer: +31(0)24-6455655. Wij helpen u graag.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!