Skip to main content

U wilt paardenstallen laten bouwen?

Eindelijk dat mooie stukje weide gevonden? U wilt hierop paardenstallen laten bouwen? Mooie en comfortabele huisvesting bouwen voor uw paarden? Dan kan select stallenbouw wellicht de betere paardenstallen voor u bouwen. Vanaf 1997 bouwen wij voor onze klanten en relaties allerlei paardenstallen. Van het bieden van zelfbouw pakketten tot het bouwen van op maat gemaakte paardenstallen. Bij Select Stallenbouw kunt u terecht voor al uw specifieke wensen.

Welke paardenstal wilt u laten bouwen?

  • Houten paardenstallenmodellen;
  • Kant en klare paardenstallenmodellen;
  • Zelfbouwpakket voor paardenstallen.

Op onze website kunt u een kijkje nemen in onze catalogus voor de modellen die wij bouwen. In onze rubriek portfolio kunt u in onze fotogalerij de projecten zien die wij inmiddels hebben gerealiseerd. Van stallen en hondenverblijven tot grote projecten. Wij realiseren uw wensen en houden rekening met de richtlijnen die voor de paarden gelden.

Waar moet u aan denken bij het bouwen van paardenstallen.

U moet denken aan voldoende licht en ventilatie, droge en schone ligplaatsen zijn de eerste basisbehoeftes van uw paarden. Voor het bouwen van paardenstallen zijn er vaak vanuit de gemeenten regels opgesteld en is het aan te raden om deze eerst te raadplegen voordat u gaat bouwen. De gezondheid en welzijn van uw paard en/of paarden is huisvesting een belangrijk onderdeel. Verkeerde huisvesting kan grote gevolgen hebben voor uw dieren. Denk aan koliek, keelontsteking of virusinfecties. Paarden die te vaak op stal staan krijgen last van stalbenen wat gevolgen kan hebben voor een gezonde bloedsomloop. Hoe groter de stal des te beter voor uw paard. Zorg voor een optimaal stalklimaat, de ventilatie moet goed zijn.

Geef daarom uw paard de ruimte in de weide én in de stal. Wij kunnen u hiermee helpen. Neem gerust contact met ons zodat wij u kunnen adviseren in het maken van de juiste keuze. Maak gebruik van ons contactformulier of bel ons voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard kunt u ook via onze site een offerte aanvragen.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.