Skip to main content

U bent zich aan het oriënteren om voor uw paarden een aantal paardenstallen te kopen en te (laten) bouwen. U wilt graag dat de paardenstallen aan een aantal wensen voldoen? Wilt u kant en klare paardenstallen of op maat gemaakte paardenstallen? Dan kan Select Stallenbouw deze gemakkelijk voor u realiseren.

Wat voor paardenstallen wilt u kopen?

Wij hebben voor u verschillende houten paardenstallen als voorbeeld op onze website geplaatst.

 • Texas
 • Zadeldak
 • Dallas
 • Lessenaars dak

Voor veel opdrachtgevers hebben wij paardenstallen op maat gemaakt en wij zijn in de gelegenheid om bijna alle wensen te realiseren. Op onze website kunt u een kijkje nemen om een beeld te krijgen van onze bouwwerken. Van een kleine paardenstal tot grote projecten, wij bouwen het voor u. Wij bouwen met ons eigen team en zorgen voor snelle en betrouwbare levertijden.

Zelfbouwpakketten

Uiteraard kunt u ook voor een kant en klare paardenstal kiezen. Dit zelfbouwpakket kan door een ervaren klusser gerealiseerd worden. De pakketten bestaan altijd uit de beste materialen die voldoen aan de richtlijnen voor het bouwen van een goede, comfortabele paardenstal. Dat betekent o.a. dat het hout geïmpregneerd is, de golfplaten van het dak uiteraard asbestvrij zijn, en ook het hang- en sluitwerk is van uitstekende kwaliteit. Wilt u toch liever dat wij de stal voor u plaatsen? Ons bouwteam komt graag bij u op locatie om de paardenstal bij u te zetten.

paardenstallen met voergang.

Paardenstallen kopen

Wanneer u een paardenstal koopt bij ons, kunt u er zeker van zijn dat wij u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bieden, en dat de levertijd snel is en betrouwbaar. Naast de zelfbouwpakketten kunt u uw paardenstal ook compleet door ons laten ontwerpen, produceren én bouwen. Wat uw budget ook is, bij ons koopt u altijd het beste voor uw paard.

Onze stallen

Wat maakt een stal nu een goede paardenstal? Om te beginnen is een droge, schone ligplaats met voldoende licht en ventilatie een primaire natuurlijke behoeften van uw paarden. Het is erg belangrijk dat uw paarden kunnen schuilen voor extreme weersomstandigheden. Een blij en gezond paard heeft ook voldoende ruimte nodig in de paardenstal, en ook is wettelijk vastgesteld dat er geen scherpe randen in de stallen aanwezig mogen zijn waaraan uw dier zich kan verwonden. Al onze stallen voldoen uiteraard ruimschoots aan deze voorwaarden. Uw paard zal zich comfortabel en veilig voelen in de paardenstal die u bij ons koopt.

Loopstallen

Paarden zijn sociale dieren en willen graag in een kudde leven. Zij leven graag in gezelschap. Hiervoor zijn loopstallen zeer geschikt. Deze stallen zijn onderverdeeld in meerdere ruimtes waarbij u moet denken aan aparte eet- en lig gedeeltes. Door deze opzet worden paarden gestimuleerd om meer te bewegen.

Neem contact op met ons

Select Stallenbouw realiseert vanaf 1997 de meest prachtige en praktische bouwwerken voor paarden en dieren die buiten kunnen verblijven. Voor elke opdrachtgever realiseren wij op maat gemaakte paardenstallen die voldoen aan al hun wensen. Neem gerust contact met ons op om u wensen kenbaar te maken. Wij denken graag met u mee. Ook kunt u via onze website eenvoudig een offerte aanvragen. U hoort snel van ons! Tot dan.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.